Fornebuløpet 2010

På onsdag var det debut for nystartede Fornebuløpet! Siden det var helkrasj med Treningscampens felles onsdagstrening fikk jeg ikke prøvd bena mine rundt det gamle kontrolltårnet til flyplassen på Fornebu. Men, jeg har sett bilder og lest litt på blogger, kondis og facebook; så nå føler jeg nesten at jeg var der selv! Dette er min "opplevelse" av løpet: Det var varmt, tikilometeren var lengre enn femkilomteren (snodig og bemerkelsesverdig i grunn), løypa var fin, det var både små og store barn, hel- og halvproffe løpere blandet med helt vanlig mosjonister som meg og deg (altså, bortsett fra meg da, som jo var i parken) og folkene var stort sett i godt humør.  Hvor tar jeg det fra? ;-)  

Av blogger er som alltid mosjonisten Espen på plass og med fyldig reportasje etterpå. På facebook er det Silja og Camilla som velvillig deler løpsopplevelser såvel skriftlig som billedlig. På kondis kan man få en litt mer nøytral og saklig vinkling, men her er man jo ikke garantert å se noen man kjenner!


På arrangørens nettside kan man lese at det var hele 700 startende på de tre distansene; ungdomsløp 3 km, samt voksendistansene 5 og 10 km. Barneløpet på 400 m hadde også stor deltakelse; i alt var det over 850 "løpere" i aksjon. Dette på en dag hvor SRM samlet over 200 deltakere og eliten befant seg på åpningsstevne på Bislett. Det sier sitt om løpsinteressen som nå er på full fart oppover igjen! :-)


Det var såvidt jeg vet tre campere på Fornebu som skulket treningscampen! Torfinn løp 10 km, på ny personlig rekord. Fanfare for Torfinn!! Han er sågar raus nok til å takke campen for bra treningsopplegg og sier campen har skyld i ny pers! Jeg tenker det kanskje er fivefingersene jeg? ;-) Den andre camperen i aksjon var Silja, som ikke perset i sommervarmen - men som kjempet seg til en fin tredjeplass i klassen sin! Silja fikser bilder og for noen sko hun har! Ikke rart hun løper som et lyn;-) Fanfare også til Silja, i voldsomt kule sko og med snasent løpeskjørt - me like! Den tredje camperen på Fornebu på onsdag var Astrid. Tror hun var støtteapparat for bror og muligens også barn i barneløpet?


På tirsdag er det Ryeløpet, bli med på det du også!

Bilder; Silja SA

Kommentarer

 1. Lykke lykke til med Göteborgsvarvet Siri!

  Krysser fingre og tær:)

  SvarSlett
 2. Jeg skal ikke løpe Varvet, men flere andre campere skal. Jeg løper Stockholm om to uker:
  M-A-R-A-T-O-N....

  SvarSlett
 3. Skjønner! Visste det var et langt løp, men ikke sååå langt:)

  Kommer til å gå så bra så!

  SvarSlett
 4. Ja, fornebou löpet var ett bra arrangemang, mkt bättre än centrumloppet! Satsa på det nästa år!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar