Feststemt intervalløkt

Status fra kveldens intervalløkt i parken:
Nye: Helene, Guro, Tonje, Live og Andreas
Gamliser: Astrid, Christine T, Ingebjørg, Ingunn, Janis, Knut, Pål, Øyvind, Åshild


Totalt 15 stk, litt færre enn de siste ukene, men det får langhelgen ta skylden for!! Håper de nye likte seg, selv om det kan oppleves litt grusomt de første gangene å løpe intervaller. Knalltøfft, men også utrolig effektivt. Alle har vært ny på camp en gang, og vet hvordan dere må lide nå de første gangene. Så kommer bonusen i form av lettere ben:-) Hold ut!


Vi løp 12 enkle runder på ca 2:15, de fleste løp 450 meter - som vanlig løp noen litt kortere runder og noen litt lengre. Det er akkurat sånn det skal være på camp! Vi avsluttet med 4 hundremetere, og det var knalltøfft - men det var massevis av feststemt russ i parken som heiet oss frem. Tusen takk til entusiastisk heiagjeng, russen er åpenbart bedre enn sitt rykte. Synd vi glemte å tigge om russekort!


Ny poengoppdartering i utfordringen kommer, mange nye poeng siden siste oppdatering! Mange fine premier, blant annet løpetøy fra Nike, løpesko fra Adidas og Manduca fra Syv Sjal. Se premiehaugen og beskrivelsen... nye premier kan komme til, jeg jobber kontinuerlig med å skaffe flere!

Kommentarer

 1. Færre men dog MANGE tiltross for historiens lengste langhelg:-) Jeg synes dere var kjempeflinke jeg! Kjører dere litt kortere intervaller nå på sommeren eller varierer du fra uke til uke?? Silja

  SvarSlett
 2. Takk for kjempebra trening i går! Jeg er stiv og støl i bena nå, så det var effektivt :)

  SvarSlett
 3. Silja: Jeg forsøker å variere litt, slik at det ikke blir kjedelig og forutsigbart. I vinter ble vi lit hemmet av færre løypevalg i parken, men nå har vi full frihet igjen og kan gjøre mye morsomt!
  Merket dere noe til langhelgeffekten på SRM i går også eller?

  Astrid: Bra at beina fikk litt juling - det blir de sterkere av:-)

  SvarSlett
 4. Siri: ja vi merker det; 217 deltakere mot feks 259 sist onsdag...MEN, det skal jo sies at å ligge over 200stk pr løp er MYE mer enn hva vi har opplevd tidligere! Snittet i fjor og forleden år var langt under 200! Så statistikken tåler en langhelg :-) Silja

  SvarSlett
 5. Jeg kom rett fra SRM og så frem til noen korte runder på campen. Løp en halv runde men så ville ikke foten min noe særlig mer, så det ble en rolig tur hjemover. Håper dere hadde en fin tur. God helg!

  SvarSlett
 6. Bra at du kom Knut, og synd at foten ikke ville!

  Håper vi ses snart igjen:-)

  SvarSlett
 7. Lite intervalltrening i Hellas.....men litt trening har det blitt. Digg aa faa litt overskudd, kjenner springegleden vender tilbake...kanskje eg snart er klar for litt trening i parken igjen. Moro aa foelge bloggen. Nei 31 grader ute og her sitter eg...soooooooooooooollllllllllll. Kos dykk :-)

  SvarSlett
 8. Jeg blei faktisk ikke støl i det hele tatt, har kanskje med å gjøre at jeg løp dagen før også. Jeg pleier jo ofte ikke løpe mer enn to ganger i uka.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar