Campen har bursdag

I slutten av mai 2009 oppstod Siris bootcamp i Frognerparken. Det var knallhard styrketrening med militært regime. Etterhvert, sånn utpå høten engang, ble det mer og mer løping, og da kulda kom var styrketreningsdelen død - dog ikke begravet. En vinterdvale, slik som bjørnen gjør. Bunkrer opp bær og sau, før den trekker seg inn i hiet. 


Nå har vinterdvalen vart lenge og vel, etter min mening. Jeg skjemmes egentlig over at vi enda ikke er i gang med styrketreningen. Så, jeg har tjuvstartet litt på stuegulvet her hjemme. Til glede for poden som syns push-ups er ekstremt underholdene og kommer ilende til. 


Skal vi starte opp styrketreningen igjen, eller hva sier dere? Er det noen fiskeboller og slapsete mager som trenger en oppstramming?  Eller, har dere alle vært superflinke i vinter, trent spiderman og catslides hver eneste kveld? 


Jeg ser for meg mandager egentlig - helst etter en lett joggetur. Anbefaler litt lett tilvenning på stuegulvet den neste uken om du har lyst til å bli med på denne selvpiningen. Om du trodde intervalltreningen var hard; dette er mye verre - spesielt de første gangene!! Ned på gulvet med dere;-)

Kommentarer

 1. Gratulerer med ettårsdagen, Siri! Jeg har noen toårsdager som kommer snart, mer om det kommer... :)

  SvarSlett
 2. Jeg ler; slapsete mager??? Hva f.... er det du snakker om Siri? slaps=våt snø!! :-)

  Nei, her i huset er det bare stramme ribbevegger som henger og slenger ;-) Lol

  Seriøst: NEI jeg har ikke vært flink i vinter (sykdom as you know!), JA jeg kunne saktens trenge å gjenoppta styrketrening (spesielt pga ryggen) og TJA, mandager har jeg forsøkt å få med meg OSI intervalltrening..... Som du selv sa: viktig å prøve å ha noen faste økter iløpet av uka og mandager har jeg forsøkt å få med meg. Så, her må jeg tenke litt...

  Uansett: gratulere med 1-års dag!! Utrolig moro og vellykket prosjekt Siri!!!!!!

  Silja -tommel opp for Siri!!

  SvarSlett
 3. Slapsete mage: Det stammer fra slapsete føre. Kan beskrives slik når det gjelder mager;
  Du stikker fingeren i mageflesket like ved navelen, og all kontakt opphører. "No signal" lyser mot deg.

  SvarSlett
 4. Lol :-) Selv om magen ikke lenger er flat og veltrimmet så vil jeg IKKE vedkjenne meg at jeg har mageflesk!! Dagens dose potetgull har nok lagt seg litt lenger ned; lårflesk, DET er digg det ;-)))) Silja -med slapseføre under magehøyden!

  SvarSlett
 5. Neida, det er jo akkurat derfor jeg ikke skriver mageflesket!!
  Slapsete mager er litt mer diffust;-)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med ettårsdagen! :-) Jeg er fryktelig gjerne med på styrketrening - hele meg er vel en fiskebolle egentlig. Mandagene i mai passer dessverre dårlig, da må jeg være hjemme med jentene. Men fra juni av er jeg med! :-)

  SvarSlett
 7. Gratulerer med at Treningscamp er 1 år! Jeg gleder meg til å bli med på feiring i morgen i parken, og får muligens med meg et par til. Jeg har ihvertfall drevet aktiv vervekampanje i det siste. Styrketreningen tviler jeg på at jeg får prioritert- vi får se!

  SvarSlett
 8. Gratulerer! Håper dere fortsetter i friskt driv, for jeg blir motivert av dere selv om jeg holder til på andre siden av fjella... :-))

  SvarSlett

Legg inn en kommentar