Camp i parken, en liten rapport

Månedens siste Treningscamp, 10 poeng å hente. Da jeg kom inn i parken stod kun 5 stk klare - men jammen kom de ikke ramlende inn i parken fra alle kanter rett før og etter kl åtte. 17 stk ble vi, og det er bra:-) Seks hadde løpt Ryeløpet i går; det lyser treningsvilje å komme seg på intervaltrening et døgn senere!

Campere i parken i kveld (bare gamliser, men jeg har ENNÅ ikke lært meg hvem sitt navn som tilhører hvem av de nyeste...):
Astrid, Christine, Guri, Heidi, Ida, Ingebjørg, Ingvill, Maria, Morten, Pål, Ranveig, Silja, Tonje, Torfinn, Øyvind og Åshild.


Små pyramider ble det i dag, etter at vi de siste to-tre gangene har kjørt kun enkle runder. 1-2-1, 3 ganger. Treneren fikk problemer midt i den andre pyramiden, selv om jeg tok det roligere ut fra start var det åpenbart ikke rolig nok for kroppen min. Jeg håper morgendagens treningstur med Adelheid går atskillig bedre! Det var ikke mye moro å ha shaky bein og ingenting på kontoen "overskudd". Heldigvis tok Silja tak og sveipet pisken for meg - tusen takk!

Kommentarer

  1. Hallo slappfisk ;-) hihi, spøk til side: Siri, det står STOR respekt av din camp i kveld! Etter å ha ligget rett ut i går så var det vel ikke uventet at kroppen ikke ville i dag! Kjipt, men at du da i det hele tatt stiller i dag fortjener all vår respekt!! Du leverer vare hver uke og DET er inspirasjon til tusen! Så, selv på en dårlig dag så klarer du å gi oss en kjempebra treningsøkt. Jeg har jo ikke vært med siden i vinter men jeg må si at i dag var virkelig en energi-boost for meg, og jeg gleder meg allerede til neste gang jeg får mulighet til å være med. Om jeg var til spesielt stor nytte for de andre i dag kan jo diskuteres men at jeg kan lage show....det er det vel ingen som tviler på ;-) Silja -kjenner motivasjonen stiger

    SvarSlett
  2. Sier meg helt enig med Silja her - selv når du er syk og egentlig burde ligge rett ut kommer du og motiverer oss til å løpe runde etter runde; helt fantastisk! Tusen takk :) Håper du er bedre nå og kan fortsette maratonforberedelsene som planlagt. Hilsen en kjempestivbent Astrid :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar