Blæh

Denne uken er virkelig IKKE på min side! Jeg er veldig glad Stockholm Marathon er en uka unna, for i resten av denne uken skal jeg ligge lavt. Tror jeg går i hi faktisk, så det ikke kan skje mer tull.

...

...

...

Sykkelpunktering er ikke innlagt øvelse i sykling til barnehagen. 13-14 kg ekstra bakpå sykkelen gjør noe med unnamanøvringskunsten, så jeg traff vel på noe skarpt på min ferd. Det å sykle flere kilometer med flatt dekk er heller ikke å anbefale, men hva gjør man midt i tidsklemma med punka sykkel 4-5 km unna jobb? Jo, man gjør seg så lett man kan og lukker all fornuft ute.

Ellers: solen skinner og livet er herlig

Kommentarer

 1. Huff huff!! Ikke bra, og jeg vet at jeg hadde blitt en SMULE irritert om dette skjedde med meg tidlig en morgen.....jeg er jo som kjent ikke så tålmodig hehe :-) Godt at du slipper å tenke på lappesaker i Stocholm.....! Silja

  SvarSlett
 2. Ja, mye bedre med løping enn sykling. Vi har tross alt bare våre egne beina å holde orden på, ikke gir og vaier, bremser, dekk etc!

  SvarSlett
 3. Jeg fikk heller ikke tudelt tålmodighet ved fødselen, og har heller aldri funnet det på min vei.

  Sykkeleksperten her på jobb (Lars) sier at jeg punka fordi jeg ikke hadde nok luft i dekket. Snakker om å treffe spikeren midt i hue. *boiiing*

  SvarSlett

Legg inn en kommentar