Adidas Adizero Tempo

I går kom det pakke med FedEx fra Running Warehouse i USA. Stor eske med fire par Adidas løpesko(...) To til hver av husstandens løpende! Adidas Adizero Tempo og Adidas Adizero Aegis til meg. Prøvde selvsagt begge to med det samme, og bestemte meg raskt for at det var Temposkoene som fikk være med på Camp noen timer senere. De satt tett som en sokk, men det kjentes helt "naturlig" (høres ut som en shamporeklame!), ingen trykkpunkter eller plagsomme sømmer. Er denne skoen bare lagd for min fot?


Den er lekker!! Den er lett å løpe med, samtidig som den ga meg god demping. Jeg tror jeg elsker den allerede. Sånne forelskelser som tar helt av veldig tidlig kan fort falle ned og sammen, men hvem bryr seg om det når man er på opptur og i forelskelsensrus?  Tror jeg tar de med i senga i kveld, de er sikkert fine å ha på beina når man sover. Hvem vet, kanskje jeg skal løpe en tur i drømmeland i natt?


Så, blir det disse eller de "gamle", gule Adidas Adizero Boston i stafetten? De gule er nok lettere og mer egnet for slik kortdistanseløping, meeeen - jeg tror de nye, hvite vinner! Det skal noe til å slå en ny, stormende forelskelse...


Og, hva jeg egentlig skal med de Aegisskoene nå? Aner ikke! :-) Det tar jeg stilling til når forelskelsen roer seg litt. 

Du får forresten begge disse skoene også i butikker her hjemme, om du vil prøve. Tempo har jeg sett hos XXL og Anton Sport(eldre modell), mens Aegis finnes hos Løplabbet. Mulig Superstore Sport1 har begge typene, de pleier ha godt utvalg i Storgata og på Skøyen.  Oslo Sportslager og Torshov Sport er også gode tips.

Kommentarer

 1. Jeg også ble heftig forelsket i fjor etter å ha testet Saucony Fastswitch 3 - så skjønner hva du mener. Etter det møtet ble alle andre sko helt meningsløse, og mange av de fikk ikke lenger plass i mitt liv.

  De er med på alle distanser fra 3km til 42km. Bruker på race og intervaller! Jeg var så redd for at de skulle endre skoen at jeg kjøpte opp 5 par. 2 par orange, 2 par rød/blå/hvite og et par hvite og grønn.. Nå har neste modellen kommet og jeg har kjøpt den også (gule) - men ikke brukt den enda.

  Hvis jeg noen gang skal gifte meg, så blir det nok i et par Saucony Fastswitch!

  SvarSlett
 2. LOL
  Godt å se at det fins folk enda gærnere enn meg!!
  Ler meg skakk hjel.

  Forelskelsen gikk altså ikke over, selv om den var heftig?

  SvarSlett
 3. Den er like heftig, tiltross for at det knirker av og til! Men slikt er det nok i alle forhold tror jeg :)

  Bare vent, synes du dette er "THE SHOE" kommer du til å stocke opp du også når runningwarehouse selger de til halv pris! Så ikke kall meg gærn... det kan fort bli stein i glasshus ! ;)

  SvarSlett
 4. Å bli kalt gærn anser jeg som en hedersbetegnelse! Ikke vondt ment fra min side:-)

  Jeg gleder meg til å utvikle forholdet til Tempo, ta det et steg videre so to speak!

  SvarSlett
 5. Ha, ha, godt å lese at andre også kan ta litt av! Min samboer syntes jeg var litt rar da jeg satte mine nye konkurransesko på tv`n for å beskue dem første kvelden....

  SvarSlett
 6. Gratulerer med nye og stilige sko!

  SvarSlett
 7. Takk:-)

  Gleder meg til å løpe med skoene igjen!

  SvarSlett
 8. Dere asså! Haha, ler meg ihjel :) Men... hva er galt med aegis'ene?

  SvarSlett
 9. Det er ikke noe galt med de tror jeg. Jeg likte de veldig godt, men tempo fristet mest og nå er jeg jo nesegrust forelsket i de!

  Kommer nok noen ord om Aegis også;-)

  SvarSlett
 10. Nice shoes, Siri! Men du... går du på labbet og tester ut skoene før du bestiller dem på nett, eller....? Er jo litt småstress å kjøpe sko fra USA, og så passer dem ikke, liksom..?

  SvarSlett
 11. Jeg var på Labbet flere ganger, det er ofte så mye kø der - og da jeg endelig en gang kom dit en lørdag morgen kl 10 og de ikke hadde kø, hadde de heller ikke Aegis inne i min størrelse. Jeg hadde også mer lyst på de hvite enn de sorte de har her hjemme...

  Jeg er ikke så redd for å kjøpe sko jeg ikke har prøvd, såfremt de er samme merke som sko jeg vet fungerer for min fot. Det er jo internasjonale størrelser, skoene jeg bestilte passer perfekt:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar