VÅR VÅR VÅR!!

Kryss i taket og tenna i tapeten; det er VÅR! Parken nesten badet i dagslys kl åtte i kveld, temperaturen var nesten ti varmegrader og det var hele 15 spreke folk som samlet seg for å løpe intervaller i regi av Treningscampen. Det er helt fritt for snø på alle stiene vi bruker, så nå var det fullt trøkk. Endelig! Dette har vi ventet lenge på, og det er så digg nå å endelig være tilbake. Den kalde og snørike vinteren har ikke stoppet oss, men gjort oss sterkere:-)


Vi løp omtrent samme økt som sist uke, tre små pyramider; 1-2-1 runder x 3. Og avsluttet med fire spurter a ca 100 m.  Jeg tok det selv litt pent i dag, kjenner ennå de 21 km i bena fra mandag. Men, det er fint med en sånn intervalløkt uansett.


Det var mange nye fjes i dag, og noen nye fra sist, så Siri gikk LITT i surr med navnene, men jeg prøver likefullt på en oppsummering:
Gamliser: Gøril, Janne, Astrid, Torfinn, Åshild, Lisa G og meg.
Nye og halvnye: Hege, Helen, Michelle, Christine T, Kristine E, Jane, Lise Marit og Pål.


Tusen takk for en morsom økt folkens, dere er supre!!

Kommentarer

  1. Halla! Supert at det møtte så mange til intervaller i går i parken; motiverende å løpe så mange sammen:-) Jeg regner med at jeg dukker opp igjen etterhvert når det ellers passer (sånn innimellom jobb og barn mener jeg hihi). Selve treningen er selvsagt kjempbra Siri, MEN, jeg må si at kjempebra er også camper'ne!!! Utrolig fin gjeng som møter opp og som virkelig gir jernet! Jeg kan med hånda på hjerte si at camperne er er stor motivasjonsfaktor for meg! Ta det til dere, alle som en :-) Og "bit dere på", sentrumsløpet er ikke langt unna nå.... Silja

    SvarSlett
  2. Camperne er de aller beste ja:-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar