Valgets kval

Jeg må kjøpe nye løpesko, ett par jeg kan bruke på Stockholm Marathon (nå er jeg på startlisten, juhu!). Mine Adizero Boston har nok litt for lite demping til å holde meg i 42 kilometer, og mine Adistar Salvation er litt for tunge og store for konkurranser.  Så, jeg står og vakler mellom disse to (minst!)
Adizero Tempo

Adizero Aegis
Tempo eller Aegis altså, hva skal jeg velge? Jeg har mest lyst på den første, men jeg tror ikke jeg kan tafse på den - må kjøpe på nett. Aegis har de på labbet, den er også muligens bedre for min overpronasjon...

Kommentarer

 1. Det er nok det det ender med ja;-)

  SvarSlett
 2. He,he, hvem sa at løping er en billig hobby!?

  SvarSlett
 3. Har hørt masse godt om Tempo. Men du overpronerer litt? Får du vondt i beina pga pronasjon er nok Aegis et godt valg. Ellers kan jeg ikke si mye om Tempo. Har hørt at den er lettløpt. Aegis føles lett til å være en sånn lettvektssko med stabilitet.

  Har ikke Løplabbet i Pilestredet Tempo? Trodde det... Men kan hende bare en i gruppa mi er heldig eier av et par:)

  SvarSlett
 4. Kanskje jeg må på den andre Løplabbetbutikken ja... takk Hanne!


  Jeg får ikke vondt av å løpe i Adizero Boston f.eks, opp til halv maraton. Men, tør ikke bruke de på hel.

  Det er ikke billig å kjøpe ørten par sko nei ;-) Men, løping KAN være veldig billig, det er et viktig poeng!

  SvarSlett
 5. Vondt får du i beina uansett hvilke sko du velger Siri :)

  SvarSlett
 6. Hysj Espen, sånt er ikke lov å si;-)

  Kanskje Torfinn kan melde om at five fingers er det eneste saliggjørende?

  SvarSlett
 7. Torfinn kan melde at 10 (9,5) runder med Siri og resten av #treningscamp er 9 runder for mye, for en Five fingers-fersking.

  Jeg er fremdeles så støl i leggene at jeg har store problemer med å gå. :)

  SvarSlett
 8. Au au!! Tidenes beste reklame for five fingers Torfinn:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar