Tung økt, men for et nydelig vårvær!

Jeg dro hjemmefra kvart på åtte i solskinn, og det var hele 12 varmegrader! Det er ikke lenge siden det var 12 minus.Det svinger i parken. Fortsetter denne gode trenden kan vi altså snart gjenåpne boot camp delen også, med knallharde styrkeøvelser for kjernen. Gled dere!

Kroppen og bena mine var blytunge etter halvmaratonløpet, intervaller var åpenbart ikke helt min greie i dag! Men, jeg gjorde mitt beste og fokserte mest på å piske dere andre rundt. Jeg håper dere hadde en bedre trening enn jeg hadde:-)


Torfinn kom i five fingers i dag, og det ble stor oppstandelse og mye utenomsnakk av det.  Mine løpedingser bleknet med ett han entret sirkelen!


Til saken! Det ble 10 kjappe singelrunder idag, syns jeg så innsatsvilje og tæl hele veien - kjempebra jobba!
Gamliser: Christine T, Gøril, Helene, Ingebjørg, Jane, Lisa G, Pål, Torfinn
Nye: Amy og Marina 
Ekstra velkommen til de to nye, håper å se dere igjen titt og ofte utover våren. Helene, en av de nye gamlisene, gledet meg med å fortelle at hun hadde meldt seg til tjeneste på jobbens Holmenkollstafettlag. Moro å høre slikt!  Meld dere på løp, det er ikke farlig - bare moro.

Da økta var over kom en hesblesende og skuffet Astrid, skuffet fordi hun misset både økta og five fingersene! Hun kom forøvrig i nyinnkjøpte Adidas Adizero Aegis. Nice!Jeg tror jammen Astrid har blitt litt hekta på løpesko;-)

Kommentarer