Testløp før stafetten

I dag har jeg bedrevet testløping til uttak før Holmenkollstafetten! Dette er ikke det jeg vanligvis bruker treningstiden min på, hadde jeg gjort det kunne jeg kanskje fått opp dampen litt innimellom - og ikke bare vært en sånn seig og treig løper;-) Uansett, i dag var det testløp. Jeg prøver å stable to jobblag på beina til neste lørdag, og da skal det ene laget "toppes". Mange har ønsker om både etapper og lag, så tilslutt bestemte jeg meg for amerikansk uttakning! To testløp i parken i dag; 2 km og 1 km. I tillegg 3-4 km med oppvarming og nedjogging. 

Med gårsdagens intervaller i beina fikk jeg ikke helt fartsfølelsen, men jeg løp likefullt raskere en jeg forventet. Det er det som er så flott med lave forventninger; da kan det i grunnen bare bli bra! Jeg løp 1 km på 4:08 og 2 km på 8:50. Godt fornøyd med at jeg greide presse med såpass kun få timer etter forrige fartsøkt. Ikke helt optimalt med to fartsøkter så tett, men jeg får nok muligheten til å løpe på lavere gir i helga, da er det langtur før maraton som står for tur!


Skal du løpe i stafetten neste lørdag?

Kommentarer

  1. Jeg vet ikke helt jeg Siri; jeg er kanskje ikke så godt til å tippe tid i sentrumsløpet men såpass gangsyn har jeg til at jeg kan si at 8:50 på 3km er ganske så fort..... :-) Tror nesten du nå er kvalifisert for OL jeg uten videre diskusjon !! Men rent bortsett fra det så var det pene tider ja!! Silja :-)

    SvarSlett
  2. Haha. Det er selvsagt 2 (TO!!) km det skal stå!

    SvarSlett
  3. Jeg skal løpe! Var heldig og fikk den lengste etappen :) Gruer litt for nedoverbakken til å begynne med; hardt for beina.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar