Sognsvann Rundt Medsols

Årets tredje SRM ble arrangert i dag kl 18:00. Mitt første av året, mannens tredje:-)
Jeg skal løpe intervaller kl 20:00, så jeg løp bare en runde i halvfort tempo, om det er noe som heter det! Det ble litt over 15 minutter, fra bakerst i pulje tre. Mannen løp to runder på pene 25 minutter, det skulle jeg også gjerne gjort!! Hehe, jeg er temmelig langt unna nivået hans. Mannen var så heldig at han vant seg bok på uttrekkspremiene også; SPIS SMART boka fra SUNN JENTEIDRETT.


Det var fint vær i kveld, som det oftest er på onsdagskveldene, kaldt med sol. Det sluddet litt tidligere i dag, så temperaturen var ikke helt på topp - men det er jo også bare april ennå. 21. april faktisk, min bursdag:-) 28 år, igjen! Syns det er en flott måte å feire dagen på å løpe både SRM og trene intervaller! Med jogging til og fra Sognsvann ble det vel 7-8 km på meg, og jeg får vel enda noen kilometer til senere i kveld - det er fin oppladning mot Stockholm det.


SRM er et flott og uhøytidelig mosjonsløp som jeg anbefaler alle å prøve seg i. Det at det arrangeres hver eneste onsdag fra begynnelsen av april til slutten av oktober gjør at du kan få mange målepunkter på formen din gjennom løpssesongen. Det er en fin måte å få litt konkurransetrening og litt kvalitetstrening. Hyggelig er det også å hilse på kjente. I kveld traff jeg blant annet Silja, Jeanette og Ellen, og selvsagt selveste Heming. Tim heiet på meg, og jeg hilste såvidt på Knut, Espen, Rune og Bengt også.

Kommentarer

 1. Grattis med 28års dagen Siri!
  Har du blitt så gammel? Da holder du deg godt :)

  SvarSlett
 2. Grattis med årsdebut på SRM;-) Greit med en runde før sentrumsløpet! Desverre gikk min plan om "form-test" rundt vannet i går i vasken pga stiv legg....men, håper å få jogget den fin igjen i dag så jeg kan starte på lørdag i mitt og ikke leggens tempo ;-) Silja

  SvarSlett
 3. Takk:-)

  Fine teeningsøkter i går - god oppladning både til lørdag og 5. juni. Håper å få tatt et par doble til framover.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar