Regnfri camp!

Det er så utrolig fint å komme løpende inn i parken like før kl åtte en onsdagskveld og se en stor gjeng stå samlet og klare for å være med på treningscamp. Ikke mye som kan måle seg med det! Det var flere nye i dag også: Anne, Karina, Emma og Ranveig - velkommen til dere! Håper å se dere mye utover våren:-)
Gamliser: Christine, Damien, Gøril, Helene, Ida, Ingunn, Jane, Lise Marit, Marina, Michelle, Pål, Regis, Torfinn, Åshild.
Jeg surrer fortsatt med de nye navnene som har kommet til de siste ukene, men tror jeg har fått noen nye på plass i hodet mitt! 


I dag kjørte vi tre små pyramider og 4 hundremetere til slutt. Totalt løp vi fjorten runder i parken, de korteste er 350 meter, de fleste løp 450 meter og de kjappeste løp 550 meter per runde. Pyramidene er 1 runde - 2 runder- 1 runde, 1 min pause mellom intervallene før neste pyramide.  Knallbra innsats, det var mange som fikk kjørt seg skikkelig hardt i dag! Moro med så mange på trening, da finner alle en rygg å henge seg på. Håper dere hadde det gøy også, ikke bare blodslit! 


-tusen takk også til dere som ropte på Bob, som altså holdt regnet unna parken mellom åtte og ni! Ses om en uke:-)

Kommentarer

  1. Hei Siri. Jeg startet i mars en løpegruppe, og har (fordi jeg er over middels interessert i denslags) opprettet en nettside for løpegruppa. Der har jeg i kveld lagt opp en side med lenker, og jeg har inkludert treningscampen din (se http://www.skiloperne.com/lopelenker.html). Håper det er i orden, men gi beskjed om det ikke er det. Jeg håper vi får like mange medlemmer i SkiLøperne som du har i campen etterhvert. Kanskje jeg får anledning til å dukke opp i treningscampen en onsdag. Hadde vært gøy å se hvordan en såpass etablert løpegruppe fungerer. (c:

    SvarSlett
  2. Det er bare supert med links Janicke!

    Jeg har deg på blogglisten her på campen også - så folk som bor nærmere Ski kan være med på Skicampen:-)

    Velkommen til onsdagstrening en kveld det passer!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar