Polar + Adidas= True love

Jeg har i mange år vært eier av pulsklokke fra Polar, min aller første var den billigste de hadde som kun viste puls - studentøkonomi. De siste to årene har jeg løpt med RS 400, og årene før der RS 200. Begge disse to siste har fotsensor som kan kalibreres til å måle fart og distanse temmelig nøyaktig. Jeg har STOR glede av denne duppedingsen! Ikke bare er den morsom og kjekk, men den er også nyttig for å holde kontroll med fart og puls på trening og ikke minst i konkurranse.


Alt godt har selvsagt også en bakside, for polars vedkommende er det definitivt dataoverføringen som er akillesen - og for meg har det i tillegg vært selve pulsbeltet. Jeg har veldig lett for å få gnagsår av remmen (jeg får også lett sår av drikkebelte, midjestrikken og bhstrikken). Overkroppen min kunne rett og slett se mishandlet ut, men det var før jeg oppdaget polar+adidas treningstopp, en adidas sportsoverdel med innebygd pulssensor (og sportsbh)!


Toppen gir ingen gnagsår og jeg slipper unna med trøye, sportsbh og pulsmåler i ett produkt, det er bare å kneppe sensoren på toppen. Enklere blir det ikke! Jeg digger denne:-) Har to ulike typer, og ulike farger - så sjelden vaskelogistikkproblemer. Har du polarklokke og trenger treningstopp kan jeg anbefale denne, men husk at den må sitte godt - gå gjerne ned en størrelse slik at sensoren sitter tett inntil kroppen. Det fins også en treningstrøye for menn som har slik sensor,det er nok en utfordring å få sensoren tett nok på - da det ikke er mulig å stramme en slik skjorte på samme måte som på toppen.


Hvor kan man få tak i true love? Ebay! Det er evigheter siden jeg fant dette produktet i sportsbutikker her hjemme. Søk på adidas cardio sports bra eller noe i den duren.

Kommentarer

 1. Å, det høres ut som noe for meg! Jeg har også lett for å få sår av beltet. Kan ikke ha det på meg i lange løp som Birkebeinerløpet f.eks. Hadde vært fint om noen fant det i en butikk i nærheten og sa fra!

  SvarSlett
 2. Jeg fikk et tips om at man kunne finne disse på Adidas outlet på furuset fra tid til annen.

  Jeg er ikke så ofte på de kanter, så jeg kan verken avkrefte eller bekrefte, men du kan jo ta turen innom dersom du er på de trakter!

  Ebay er ikke farlig heller forresten, de ligger gjerne under 200 kr i prism så får ingen toll og moms eller andre gebyr foruten porto.


  Toppene er supre!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar