Plutselig 500 km

I dag har vi jobbet knallhardt her i heimen med å gjøre leiligheten visningsklar.  Etter en gedigen vaske- og ryddejobb var det endelig klart, og vi dro ut på besøk noen timer. Etter det var det kamp på tullevål, så poden og jeg var alene hjemme. Hadde innmari lyst på en liten løpetur, for å løsne litt opp i bena etter gårsdagen. Da jeg hadde fått han i seng tok jeg fram nike+ sports bandet og la inn gårsdagens kilometer. Oj sann, manglet kun 10-11 km på å passere 500 km. Hm, skulle gjerne tatt en tur ut! Gumlet operamints og forbannet fotballkampen. Like etterpå klikker det i ytterdøra og hjem kommer jammen en fornøyd mann. Siri spretter opp og finner frem treningsklærne i en fei, og vips ut døra for å  samle de nødvendige meterne som manglet...


Kroppen var like tung og dau i dag som i går gitt, veldig overraskende;-) Løp langs Ring 3 til Vækerøveien, deretter opp til Røa (dette er ca 3 km med stigning - tungt!) og etter Røa går det bare raka veien nedover mot Smestad. Tok en liten svingtur ekstra for å komme over 10.5 km, jeg husket ikke om det var 10.2 eller 10.8 eller hva det var om manglet. 

Kommentarer

 1. Imponerende at du orket å løpe dagen etter et løp! Jeg hadde ikke tunge bein, men var sliten i kroppen så det ble en gåtur isteden. Tror det gjorde godt også, for i dag er jeg lett og fin i kroppen

  SvarSlett
 2. Og jeg er skikkelig tung i beina i dag, så det hjalp på ingen måte å løpe!

  Men jeg følte meg veldig fin i beina før løpeturen da;-)

  SvarSlett
 3. Du gale dama, at du orket!
  Jeg var ihvertfall stiv og støl på søndag. Blir nok ut på treningstur idag, tenker jeg, om beina vil.

  SvarSlett
 4. De gærne har det godt vet du Gøril! :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar