Påskeutfordringen, vinnere....

Nja, det er litt tidlig å offentligjøre vinnerne av årets påskeutfordring, men jeg har tenkt å offentliggjøre de foreløpige kilometerne som er rapoportert.


Løper x1: 70,5 km
Løper x2: 61 km
Løper x3: 53,5 km
Løper x4: 32 km


En av disse strykes, så for å greie pallplassering (og premie) må man altså over 32 (x4 kan ha flere kilometer som ikke er innraportert...) Kilometer må rapporteres inn i løpet av dagen for å telle med i kampen. Send mail til treningscampen med det samme! Jeg trenger kilometer per dag/økt.


Du kan lese litt mer om reglene for å delta her.  Det kommer ny utfordring i løpet av noen uker, campen fyller nemlig ett år i mai, og det må vi markere! Da blir det ikke kilometertelling, men helt ny type utfordring. Følg med! Og, i morgen er det camp i parken igjen, bli med du også :-)

Kommentarer

  1. Så mange flinke løpere. Imponert over innsatsen, altså!

    SvarSlett
  2. Jepp, jeg er lettere skremt og imponert(!) jeg også over nivået og antall løps-km som camperne tilbakelegger!! SUPERBRA innsats! Normalt sett er jeg ikke i nærheten av å løpe så mye på en uke (jeg ligger vel på max 20-25km tenker jeg, uten at jeg har for vane å telle altså!). Denne påsken var derfor et eksperiment for min del og jeg kan konstatere at utfallet av alle km jeg løp og konklusjonene ble ganske mange!!;-) Jeg kan dele med dere noe av det jeg kom frem til: jeg trives nok best med meg selv når jeg IKKE løpe så mye.....og, jeg skal helt klart fortsette å leve etter følgende to filosofier: "glede meg over de små ting i livet" samt "litt trening er bedre enn ingen trening"! Kanskje oppfattes dette som å banne i kirka, men jeg håper jeg får være med på campen selv om jeg ikke er den som pr dags dato løper mest :-) For JEG liker jo å løpe....det er bare bena mine som ikke er like begeistret for all denne løpinga hehehe ;-))) Silja -evig optimist!

    SvarSlett
  3. Mine ben er heller ikke så begeistret... Men i tillegg til de fine premiene, og heder og ære selvfølgelig :), var det en stor motivasjonsfaktor å kunne gnaske påskesjokolade med ekstra god samvittighet i år :P Mitt mål er å løpe noe mer enn jeg har gjort hittil, men utfordringer hver uke hadde definitivt ikke vært bra for oss, nei, Silja ;)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar