Parksprint i morgen

I morgen er det sjette og siste parksprint for sesongen. Det sjette løpet er et ekstraløp, stemt fram via parksprintbloggen. Det er veldig få påmeldte, og jeg må innrømme at motivasjonen min svikter litt... Jeg hadde håpet denne karussellen skulle gi Oslofolket de mosjonsløpene man manglet her på vinteren, men sånn har det ikke blitt. Det er så mange som syns parksprinten er et flott tiltak, men så få som kommer.


Det er selvsagt flere grunner til det. PR har det ikke manglet på; reportasje både i kondis, lokalavisene og ikke minst VG. Gode premier har jeg også fått på plass, med både gavekort på Løplabbet, sportsmassasje, sentrumsløpet startnummer og egen joggevognklasse med egen premie. Men de siste datovalgene var imidlertid litt uheldige, pga vinter- og påskeferie. Apparat til å arrangere har også vært veldig sårbart og lite. Så, skal parksprinten bli en stayer må flere folk inn på arrangørsiden. Ikke fordi det er så himla mye jobb pt, men fordi det er mer enn en rolle som skal fylles. Jeg har heller ikke våget å lage brosjyrer for løpet, fordi jeg ikke har nok kapasitet ved påmeldingen og tidtakingen f.eks.


Så, det er med litt skuffelse og vemod jeg innser at parksprinten neppe overlever i den form den er nå. Flere kluter må til, eller evt ingen kluter og ingen parksprint. Om DU har lyst til å engasjere deg i sprinten, vet du hvor du finner meg:-)

Kommentarer

 1. Okay....her må fru president si noen ord; the wise woman:-) Og jeg er ganske sikker på at du er fullstendig klar ovar alt jeg kommer til å lekse opp her nå, men av og til hjelper det at noen andre sier den man selv har tenkt!! :-)
  Først av alt: det tar tid å etablere seg så det er viktig å ikke gi opp etter bare en sesong (det tror jeg ikke du gjør heller men....). SRM hadde ikke mange deltagere i starten (5-50stk) og se hvor vi står i dag!! For det andre: det har vært en hard høst og vinter med sprengkulde, svineinfluensa og jeg vet ikke hva. Dette er fakorer som ikke slår ut positivt for et nyoppstartet konsept... For det tredje, ikke mist motet og et sitat fra presidenten (som han alltid sier til meg): "DU, du klarer alt du vil klare du"! Viktigst av alt for å drive noe fremover er jo at man selv har tro på det man gjør!!
  Og siste men ikke minst: vi ses til sprint i morgen ;-) Silja

  SvarSlett
 2. Joa Silja, jeg vet alt det der.
  Det har vært en hard vinter, perfekt for ski og ikke løping. Men... man kan da løpe hele året?

  SvarSlett

Legg inn en kommentar