Løpehelg

Det er fredag og en ny helg står for tur, det blir ny halvmaraton på meg - den andre denne uken. Nå er det Fredrikstad som gjelder!  Det er flere campere som skal løpe der, bl.a Astrid- som debuterer på halvmaratondistansen.

Astrids mål er nå først og fremst å gjennomføre, og skaffe seg erfaring til det store løpet; Gøteborgsvarvet!  Varvet er virkelig en folkefest med 70.000 mosjonister i gatene - men man må melde seg på tidlig for å få plass. Jeg vet ikke akkurat når det ble utsolgt, du må nok minst melde deg på 6 måneder før.

Mitt mål er å kutte minst 30 sekunder fra mandagens resultat, slik at jeg kommer meg inn på 1:40 ett eller annet. Jeg blir heller ikke direkte lei meg om jeg skulle se 3 tallet som andresiffer!

God løpehelg alle sammen, kom dere ut i vårsola med joggeskoene på! Følg med på kondis for info og resultater fra Fredrikstad (og andre løpebegivenheter)

Kommentarer