JAAAAAAAAAAAA!

Jeg skal løpe Stockholm Marathon lørdag 5. juni! Juhu:-)


Det har egentlig vært fulltegnet lenge, men kondisbussen hadde noen få ledige plasser - og nå er den ene plassen MIN! Det er selvsagt ikke drømmen min å kjøre buss til Stockholm, det er startplassen jeg er ute etter - men det fins ingen annen måte å få tak i det nå! I tillegg får jeg veldig bra seeding på bakgrunn av halvmaratontiden min, så jeg slipper å løpe i det største møljefeltet. 

Nå må det trenes langt den neste måneden - har 5-6 uker å bygge opp lengden på langturene fra 22 km til noen og tredve. Det blir hardt, men tror det skal gå fint om jeg greier å holde bena skadefri. De siste 2-3 ukene før 5. juni skal det roes litt ned igjen, for å ha litt overskudd til løpet.


Jippija og hurra for maratonplass - har lett lenge etter ledig helg og aktuell maraton i mai/juni som har matchet.  Stockholm er supert da, trodde aldri jeg skulle få plass der! Har løpt litt der på reiser i min gamle jobb, og håper å få møtt noen av mine gamle kolleger og samarbeidsfolk. Dette blir bra!!

Kommentarer

 1. Oj, da var du jo heldig som fikk plass når ønsket var så stort! Lykke til med opptrappingen, vær forsiktig! Første gang du løper hel? Jeg har enda ikke løpt en hel, og er ikke sikker på om det blir noen første gang for meg heller. Skulle kanskje vært artig å ha gjort det i hvert fall en gang i livet.....??

  SvarSlett
 2. De gærne har det godt ja Astrid:-)

  Det blir min andre, men den første var jeg virkelig ikke heldig med i oppladning med skader og sykdom - så jeg krysser fingrene for at jeg har lært LITT.

  Syns hel er helt forferdelig langt, hehe, men MÅ bare prøve en gang til, for jeg tror jeg kan gjøre mye bedre enn på første forsøk!

  SvarSlett
 3. Samme innstilling har jeg... Dette er min andre maraton, ergo er jeg RUTINERT (not!).

  SvarSlett
 4. Rutinert etter en maraton ja, særlig! Jeg vet ikke hvor mange som må til, men tipper det er en del - distansen er lang og mye skjer underveis med kroppen....

  Jeg har blitt omtalt som "hun som løper maraton", og det er unektelig litt morsomt. Jeg har levd i ca 300.000 timer, og i 4 av de har jeg løpt maraton! LOL

  SvarSlett

Legg inn en kommentar