I morgen er det onsdag igjen....

Jepp, det er onsdag i morgen og det betyr Treningscamp i parken kl 20:00. KOM!


Det er også Sognsvann Rundt Medsols kl 18:00 - og om været holder seg sånn passe bra har jeg tenkt å ta dobbel dose i morgen. Først en runde rundt vannet med joggevogna, deretter camp i parken. Slå gjerne følge på begge øktene:-)


Intervallene i parken kl åtte blir omtrent slik:
10 enkle runder på 400-500 m (avh av ditt nivå)
2 runder med 100 m drag.


Den røde løypa er ca 450 meter lang, den blå angir snarveiene som gjør den hhv 400 og 350 m lang avhengig av om du tar en eller to snarveier. Den lilla og turkise trekanten viser hvordan man enkelt kan forlenge runden til 550 , 600 og 650 m (alt er ca mål)
Vi har ulike løyper for at alle skal komme likt i mål. Vi løper like lenge, men ikke like langt. 
Enkle runder tar ca 2 min, og pausene er i underkant av 1 minutt.
Dette er siste fellesøkt før Sentrumsløpet, hvor 16 campere skal bryne seg på 10 km gatelangs i Oslos sentrumsgater. Jeg gleder meg! Det fins en egen konkurranse for de som skal løpe dette løpet, og løperne bør også lese denne posten...

Kommentarer

 1. Skikkelig treningskveld på selveste bursdagen din Siri! Husk at dere ikke må trene for hardt i morgen. Det er ikke så mange dager igjen til lørdag og det er greit å føle at man har litt å gå på til konkurransedagen. Men dette kan dere å styre nå:)

  Jeg skal heie så mye jeg orker. Løper 800m på Karl Johan en liten time før løpet...

  Lykke til alle Treningscamp'ere:)

  SvarSlett
 2. Siri, du drar'n virkelig ut skjønner jeg;-) jeg for min del ser at jeg nok må melde pass i morgen; lårene mine fikk juling på Bislett i går ..... eller, for å si sannheten: det var vel kombinasjonen av treninga ons-tors-fre-søn som kulminerte i går. Så, nå skal jeg forsøke å kvitte meg med tømmerstokkene innen lørdag for hvis jeg ikke klarer det så kommer det til å bli FRYKTELIG tungt å løpe. Håper å se deg på Sognsvann i morgen da! Silja

  SvarSlett
 3. Hvis været holder tar jeg feiringa ut som trening ja:-)

  Så morsomt at du skal løpe 800m da Hanne, det må vi få med oss!!

  Gleder meg til lørdag, selv om treningen nå mest er lagt opp med tanke på Stockholm om 6 uker:-)

  SvarSlett
 4. Kan du starte opp en lokalavdeling i Bergen?? please :))

  SvarSlett
 5. Gjerne det! Meeen, jeg tror det blir litt kostbart dessverre:-(

  Jeg kan heller lufte om det fins flere Bergensere her inne, og kanskje noen som kan ta initiativ!

  SvarSlett
 6. Bursdag! Gratulerer på forskudd! :) Jeg er blitt syk og tviler på om jeg er klar for intervaller i morgen, men i så fall sender jeg min bedre halvdel (han trenger å piskes litt rundt!)

  SvarSlett
 7. Jeg skal også løpe i morgen kveld - så for anledningen kan jeg være treningscampens filial i Kristiansund ;)

  SvarSlett
 8. Gratulerer med dagen da, Siri! En fin måte å feire på: gjøre det man liker aller best!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar