Hvor i Norge mangler det Treningscamp?

Jeg får stadig høre hvor fantastisk dette gratistilbudet er, og at jeg burde starte flere steder i landet. Siden jeg har en vanlig kontorrottejobb her i Oslo, og vårt land er langstrakt og grisgrendt - funker det dårlig med flere campsteder for meg. Men, kanskje fins det allerede en løpegruppe nær deg, eller kanskje er dere flere som leser her inne for inspirasjon som bor samme sted?


Benkeforslag så langt:
 • Bergen
 • Trondheim
 • Kristiansund


Jeg har visst ikke IQ nok til å lage en poll i innlegget, så bare skriv bynavn i kommentarfeltet så teller jeg opp og oppdaterer listen! Kanskje får vi startet en ny filial snart?

Kommentarer

 1. Jepp, jeg er supergira på en filial i Kristiansund :) Jeg har litt for ustabil barnevaktsituasjon til å kunne ta på meg å holde noe fast opplegg selv desverre :(

  SvarSlett
 2. Ikke mye respons her så langt - jeg er sikker på det fins flere som skulle hatt en camp å trene med!

  Håper vi finner en løpspartner til deg Petchy:-)

  SvarSlett
 3. Vestfold syd skulle helt klart hatt en siri og en treningscamp;)

  SvarSlett
 4. Vestfold Syd er notert, blir det Sandefjord eller?

  SvarSlett

Legg inn en kommentar