Hvem løp lengst i påska?

Nå er det på tide å avsløre hvem som ble vinnerne i den o store påskeutfordringen i regi av Treningscampen! I posten under avslørte jeg 4 ulike kilometermål, hvorav den ene er min og skal ikke delta i premieringen. Det betyr at dere alle tre får premie, og premiene kan dere se i detalj her eller kjapt på bildet nedenfor (ok, det er et par flere premier der, til senere):
Den som løp lengst kunne velge mellom et par løpesko: Adidas S Nova Glide str UK 6 1/2 (40) og en svart Nike løpegenser i str M. Den som løp nestlengst får en flott løpevest fra Falke og den tredjebeste vinner supre løpesokker fra Bavac.


Vanligvis roper man opp de heldige vinnerne, men her fungerer verken ropert eller ordet heldig. Her snakker vi blod, svette og tårer - HARDT arbeid fra dagen andre folk dro på påskeferie og til dagen de kom hjem. Vi snakker om så mange kilometer at samtlige har brutt barrierer og løpt på seg både det ene og det andre av aua og offa. Så, kjør fanfare og "Ja vi elsker", her kommer de vanvittig hardtarbeidende og sporty vinnerne:


SILJA

ASTRID
GØRIL


Treningscampen gratulerer! 
Premiene fås på morgendagens treningscamp i parken, dere må gi meg beskjed om dere kommer og Silja må i tillegg velge! (Som allerede nevnt, det kommer nye utfordringer til camperne om noen uker, følg med)


Kommentarer

 1. JIPPI! Gratulerer til Silja og Gøril, og tusen takk for flott premie! Jeg kommer i morgen :-D

  SvarSlett
 2. Gratulerer til Astrid og Silja! og Siri til deg også. Du fortjener jo egentlig også premie!
  Jeg kommer i morgen uansett, så får jeg bare ta det med ro.

  Hilsen litt forkjøla Gøril

  SvarSlett
 3. Gratulerer damer inkl. Siri (selv om hun ikke "fikk være med" i konkurransen)!! Godt jobba! Og jeg er seriøst veldig imponert!!! Så håper jeg at dere har gjort som meg: feiret med masse påskedigg både før, under og etter påsken!! :-D

  Det som er viktig nå frem mot HK-stafetten og sentrumsløpet er å trene, trene hardt; simple as that! Så fortsett i samme stimen som dere er i nå så er jeg sikker på at dere får en kjempefin opplevelse i senturmsløpet!! Silja -som skjønner at jeg har små bein ;-)))

  SvarSlett
 4. Siri er jo bare helt rå, og fortjener den største premien av alle :)

  SvarSlett
 5. Dere er flinke, alle sammen! Gratulerer! Virkelig insatsvillige jenter!

  SvarSlett
 6. HELT enig med Astrid: Siri er rå og fortjener den største premien!!! Silja

  SvarSlett
 7. Siri har fått premie: Å trene med dere, følge framgang og løpeglede - det er den beste premien:-)

  Grattis sprekinger!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar