Hva nå?

Føler du deg litt tom etter lørdagens løp og tenker litt "hva nå?
Sentrumsløpet har vært fastsatt som mål for mange campere veldig lenge nå, så det er helt naturlig at man får litt tomhetsfølelse nå som målet er nådd. (I tillegg til den veldig gode følelsen selvsagt, over å ha nådd målet sitt! )


Så, hva nå? 
Først og fremst; onsdag er det treningscamp i parken som vanlig, kl 20:00. BLI MED!
Og så kommer løpene tett de neste månedene, det er bare å velge fra øverste hylle! Jeg har tenkt å velge Ryeløpet (25/5) blant annet, og kanskje også Fornebuløpet (19/5).  Er det flere som har lyst? Foruten disse to løpene har man også Råskinnet, Holmenkollstafetten, The Nike Race, Tunelløpet samt SRM hver eneste uke å velge i de neste ukene.... Noe som frister?

Hva syns dere forresten om å ha slike mål? Er det bare pes og mas, eller er det til inpirasjon og motivasjon i slikt, slik jeg messer om?

Kommentarer

 1. Jeg er ei dame som trigges av konkrete mål! Jeg steg opp av min sofa i mars i fjor - hadde ligget der i 25 år - og det var Sentrumsløpet som fikk meg opp. Siden har jeg hatt flere mål - og flere står for tur. Målene er med på å "jage meg ut" på trening :)

  SvarSlett
 2. Kjempe artig å ha både små delmål og et større som blinker litt lenger unna.

  SvarSlett
 3. Yo! Først, til alle camperne: gratulerer med vel gjennomført sentrumsløp!! Håper dere hadde det GØY; det hadde i alle fall jeg :-)

  Aller først: alle er vi forskjellige så det som fungerer for meg behøver langt fra å fungere for deg, eller noen andre. Når det er sagt, skulle jeg gitt et råd så ville jeg si at jeg tror det er viktig å sette seg mål og ikke minst realistiske mål, da blir fallhøyden ikke så stor og sjansen for å "sprekke" på veien mot målet blir mindre. I løpssammenheng har jeg aldri hatt konkrete, langsiktige målsetninger som jeg har trent spesifikt til som feks å løpe sentrumsløpet, løpe et gitt løp på en gitt tid eller løpe et maraton. Jeg ser at jeg yter mer når jeg trener med et konkret mål for øyet, så for min del kan det helt klart være veldig fordelaktig å ha et mål å jobbe mot. Jeg tror tiden er moden for at jeg tar meg selv i nakken og setter meg noen mål for sesongen 2010 og ikke bare ”flyter med” som jeg har gjort tidligere! Da tror jeg det blir ”enda gøyere” (som min kjære sønn sa her om dagen) å delta på løp! Silja ;-)

  SvarSlett
 4. Jeg synes det er motiverende å delta på løpekonkurranser - det gjør at jeg orker det lille ekstra på treningen, og det er gøy å løpe sammen med andre. Man trenger ikke nødvendigvis ha så høye krav til egne prestasjoner - det kan være mål nok å fullføre eller å ha det kjekt underveis.

  SvarSlett
 5. Tommel opp for din kommentar Astrid!! Helt enig :-) Silja

  SvarSlett

Legg inn en kommentar