Full trøkk i parken

Yes, nå er det vårslipp av løpere! 19 jenter og gutter i parken i kveld - stor stas med så mange! (Men, jeg sliter med navnene, må bare unnskylde at det går litt sakte med dere nye nå)


Nye i dag: Cathrine og Damien. Ekstra velkommen til dere to - håper å se dere igjen!
Gamliser: Christine T, Gøril, Ida, Helene, Hege, Ingunn M, Jane, Kristine E, Lisa S, Lise Marit, Marina, Michelle, Pål, Regis, Torfinn, Åshild - og meg da.


Super innsats i parken i kveld, moro å løpe sammen så mange. Det ble 10 runder a ca 450 meter på de fleste av dere, noen løp lengre og noen kortere. Vi avrundet med 4 x 100 m, max max max innsats. Og etter det hadde dere jammen krefter igjen til bursdagssangen!! Imponert og rørt:-) -tusen takk!  Spesielt til Gøril selvsagt, som også hadde med en liten bursdagspresang!


Som nevnt; på lørdag løper vi Sentrumsløpet. Dere som ikke løper bør jo komme i byen for å heie på oss - og dere kan bli med på middagen etterpå. Send i så fall mail, slik at jeg får utvidet bordbestillingen. Bordet er reservert fra kl 18:00 og er ved Youngstorget. Mail blir sendt ut i morgen til de "involverte" !! Starten på løpet er kl 15:00 - les mer her.  Dere som skal løpe kan delta i en liten og uhøytidelig konkurranse på forhånd, svar innen fredag kveld...

Kommentarer

 1. Starten går 15:01 for pulje 2 :-) men det er selvsagt viktig å få med seg starten til de aller raskeste også, om ikke mer spennende: MÅLGANGEN!!! Silja :-)

  SvarSlett
 2. Starten er 15:00, 15:01, 15:04 og 15:07 tror jeg, campen har deltakere i de tre første såvidt jeg vet. Gleder meg!

  Dessuten er det jo 800 m kl 14:00 med Hanne og Ingvill - det må vi få med oss også:-)

  SvarSlett
 3. Gleder meg også, selv om nesa er tett. Uansett blir det gøy å være en del av kaoset! Startnummer er hentet idag....Og håper gaven smakte! Gøril

  SvarSlett

Legg inn en kommentar