Bli med til Fredrikstad

På søndag 11. april tar jeg turen til Fredrikstad for å løpe årets første halvmaraton. Det er Espen som har lokket med flott løype og gode muligheter for fin tid. Astrid fra campen er også påmeldt, bli med  du også! Det er bare en times togtur unna hovedstaden, og Fredrikstad er en hyggelig og koselig by! Du kan velge mellom 5 km og halvmaraton, det er også 3 km distanse for ungdommen og eget barneløp - så det skulle være noe for enhver smak (og form). 5 km distansen vil være en flott gjennomkjøring før Sentrumsløpet som mange fra Treningscampen skal være med på.

Gateløpet i Fredrikstad blir av mange betraktet som åpningskonkurranser for Østlandsområdet, med dette løpet er altså sesongen i gang for alvor. Det går slag i slag etter dette løpet, med både Sentrumsløpet, Råskinnet, Holmenkollstafetten, Fornebuløpet, Ryeløpet, Blomstermila, Kristinaløpet osv osv. Se mer om løpsmenyen 2010 i en tidligere post her på bloggen.

Kommentarer

 1. Ja, bli med! Torfinn, Régis og jeg er påmeldt for Treningscamp. Hadde vært hyggelig om enda flere tok turen! Bare en time med bil eller tog, og løpet foregår midt i sentrum (5 min fra togstasjonen).

  SvarSlett
 2. Hey!
  Jeg husker den som lettløpt, men den er ikke HELT flat altså! Kanskje det var fordi jeg persa så bra i fjor! Ikke skyld på meg om det ikke går veien ;)

  SvarSlett
 3. Haha Espen, jeg lover å gi deg ALL skyld og skam om det blir tungt på søndag. Løper jeg ikke på 1:35 skal du få en skikkelig skyllebøtte!!!!  LOL

  SvarSlett

Legg inn en kommentar