1 dag og 13 timer og 45 min igjen

T-skjortene fra Nike til gjengen (vi er hele 18 stk som skal løpe!!) som skal løpe Sentrumsløpet har kommet. Hvite og røde Nike FIT Dry skjorter, kjennes lette og komfortable ut. Jeg tror jeg prøveløper alle sammen nå i kveld!

Dere som skal løpe har fått mail om alt det praktiske på lørdag - skjortene får dere når vi treffes før løpet. Hvis du ikke har mulighet til å møte på angitt tid og sted er det fint om du tar kontakt, så finner vi en praktisk løsning sammen:-) Er det noe du lurer på, enten om du skal løpe eller om du vil være med som heier/fotograf/støtteapparat er det bare å spørre per mail eller i kommentarfeltet. Husk også konkurransen, den stenger i morgen kveld!


Lurer du på hvordan du best skal disponere kreftene dine på lørdag? Er du usikker på om du holder helt inn? Start pent; ikke la deg lure av at andre løper fort - hold ditt eget tempo. Bruk minst mulig krefter opp til Frognerparken, la det være oppvarming og start løpet (mentalt) først når du inntar hjemmebanen til Treningscampen. Det kan ikke gå galt. Har du krefter igjen når du kommer til Youngstorget er det bånn gass inn.


Husk også at du må hente startnummeret ditt. Jeg har fått mitt, og er klar som et egg:-)
I tillegg må du huske å hvile deg i form, spis mat magen din er vant med og kle deg etter forholdene:-) Ingen nye sko på lørdag takk!
Vi ses på lørdag!

Kommentarer

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. - Og heller ingen sko som er litt i minste laget... Gleder meg til å løpe sammen med en hel gjeng, det blir kjempegøy! (Flotte t-skjorter forresten, så flink du er!) Sees på lørdag, folkens :)

    SvarSlett
  3. Lykke til til alle som skal løpe lørdag! Det er gøy å følge bloggen din, Siri! Du er ei sprek dame som jeg er viss på kommer til å løpe meget fort lørdag; tid ned mot 44 blank; ikke sant?! Kule t-skjorter forresten :) Jeg stiller vel i min gamle sorte.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar