Woodway tredemølle

Da jeg testet nye sko på Løplabbet løp jeg på en tredemølle av merket Woodway. Den var så annerledes å løpe på i forhold til de andre møllene jeg har prøvd, at jeg ble frelst på stedet. Jeg har imidlertid ikke lyktes med å finne en pris på den, så jeg antar at den både er altfor dyr og at den kun selges til treningsstudioer og bedrifter - og ikke privatpersoner som meg. Har du prøvd en woodway?

Løpebåndet er oppdelt i ledd, og det virket som det var en helt annen demping under båndet enn det jeg har opplevd på andre møller. Lurer på om det lå en madrass under der;-)

Jeg var en tur innom nettsiden, veldig, veldig US-look! Det som var litt morsomt var at på forsiden har de bilder av folk som løper; utendørs! Det ene utendørsbildet bedre er mer outstanding enn det andre; grønne åser, gule og grønne åkre/enger, sand, trær... "To get away from it all". Dame med samme løpeskjørt som meg det der også gitt, hun har litt penere ben enn meg, men ellers er vi klin like.. Hehe.

Hanne har også skrevet om Woodway i sin blogg.

Kommentarer

 1. Den er veldig dyr Siri, men det beste du kan løpe på av tredemøller... 150 000 kroner hvertfall...
  AkuMed selger Woodway i Norge. akumed.no

  SvarSlett
 2. 150´ja... småtteri!! Argumentet med at det er så billig med løping faller litt i fisk her, hehe.
  Tror jeg får nøye meg med prøveløping på labbet da.

  SvarSlett
 3. Interesting Article. Hoping that you will continue posting an article having a useful information. Tredemølle

  SvarSlett

Legg inn en kommentar