Vinnere

Det ble ikke mange deltakere i vinterferieutfordringen, det er god plass til flere i neste utfordring:-)  Suveren vinner ble Ingunn M med hele 52 km. FANFARE!! Gøril kom på en fin tredjeplass med sine 39 km, ny FANFARE!  Andreplassen gikk dessverre til meg, med 51 km, ingen fanfare - målet mitt er at det skal være minst tre stk foran meg. Skjerpings til neste utfordring folkens!

Ingunn får dermed velge på øverste hylle: Nike Convention Rosa t-skjorte, drikkeflaske eller løpesokker fra Løplabbet. Gøril får velge etter Ingunn. Premiene kan fås på onsdagstreningen:-)  Skriv gjerne i kommentarfeltet hva dere velger jenter, og også om jeg skal ta med i morgen. Gratulerer jenter!


Utfordringene dere får på campens blogg har så langt vært samling av kilometer i en bestemt periode (sist i juleferien og nå i vinterferien). Man blir med i konkurransen ved å sende mail til treningscamp. Konkurransen er først og fremst for campens deltakere på en av treningene som arrangeres.

Husk fellestrening i parken i morgen; INTERVALLER kl 20:00

Kommentarer

 1. Hei! I morgen blir jeg og ei som heter Hanne med å løpe intervaller.

  Gleder meg til å løpe med dere igjen. Har jo ikke vært med siden før jul. Voldsomt som tiden flyr :)

  SvarSlett
 2. Fanfare for alle som var med, synes jeg. Siri inkludert! Men jeg skal fortsette å samle kilometer, jeg. Ingunn, nå må du velge :)....
  Jeg blir også med i morgen. Gleder meg!

  SvarSlett
 3. Eg må være ærlige å sei at eg like Rosa

  SvarSlett
 4. Hehe, ingen bombe akkurat! LOL

  SvarSlett
 5. Så bra at du også kommer Jeatnette, håper vi blir en fin gjeng i kveld!!

  Og, nå kan forresten Gøril velge:-)

  SvarSlett
 6. Da går jeg for løpesokker. Det er alltid fornuftig å ha flere par av!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar