Vi camper i parken i morgen

Bli med du også!  Frognerparken kl 20:00 - hver onsdag. Gratis løpetrening i mosjonsgruppe, kun for hyggelige mennesker ;-)

Se oppmøtested og les om treningen på forhånd om du vil. Kom gjerne litt oppvarmet i parken også.

I morgen kan vi kanskje løpe den gamle runden vår, jeg har ikke sjekket snøforholdene - men krysser fingrene for at skiløypene er borte... Ta med løpehansker e.l. - vi skal ha det litt moro etter intervallene. Hvilke intervaller vi kjører avhenger av hvilke runder vi kan løpe, jeg håper vi kan løpe både lange og korte.

Kommer du?

Kommentarer

 1. Hei! Jeg løp i parken i går og det er bart men noe vått....ganske så vått faktisk langs strekka rett etter vi runder i bunn av løypa. Det positive (for sånne som feks har så dårlige ben som meg) er jo at det er veldig mykt underlag nå i vårløsninga ;-) Silja

  SvarSlett
 2. Jeg blir med i det våte element i morgen, jeg..Gøril

  SvarSlett
 3. Hei.
  Litt usikker på parken i kveld.....i utgongspunktet så kjem eg ikkje.
  Ingunn M

  SvarSlett

Legg inn en kommentar