Trening i uken som kommer

Jeg kan dessverre ikke holde styrketrening på Bislett i morgen mandag, men jeg vil selvsagt oppfordre dere til å treffes og pushe hverandre uten meg. Det er selvsagt ikke nødvendig å løpe innendørs lenger nå, som varmegradene stadig blir flere og asfalten dominerer. Men, det er fint der inne for en liten styrkeøkt etter løping!


De som kan tenke seg å trene kan skrive i kommentarfeltet under, så ser dere om dere blir en liten gjeng! Oppmøtested.


Jeg håper å få æren av å pushe dere igjen mandag om en uke;-)

Kommentarer

  1. Mandag har vært, men jeg blir med i Frognerparken onsdag. Flere?

    SvarSlett
  2. Ikkje denne gongen.....passer dårlig....kos dykk og snakkes.

    SvarSlett
  3. Kom igjen jenter og gutter, parken venter på dere!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar