Sol og lukten av vår!

Strålende solskinn, 4-5 minusgrader, snø som smelter og mye bar asfalt på fortauet. Det var duket for en rolig treningstur ute:-) Det er nydelig å løpe i solen, det er også utrolig herlig å tenke på at vi er på slutten av vinteren! Den har vært lang, og full av snø og kuldegrader, jeg gleder meg til trening i plussgrader nå.  I dag varmet solen såpass bra at jeg kunne kaste løpehanskene før jeg var midtveis, og det var jammen noe å glede seg over! 

Hvordan har din lørdagstrening vært?  

www.mapmyrun.com

Det ble altså en tur ut til nabofylket Akershus, nærmere bestemt Bekkestua i Bærum. Det er en ganske fin runde på ca 15 km som ikke har altfor mye stigning - i det minste er det ikke noen skikkelig lange bakker som tapper en for energi. Løp Bærumsveien ut til Bekkestua og Nadderudveien tilbake over Røa, det er temmelig perfekt med  2-3 km nedoverbakke på slutten:-)
  
Om du ønsker fellestrening på mandag på Bislett sender du en mail om det, er det mer enn tre påmeldt i løpet av søndagskvelden blir det styrketrening etter løping! Det kommer i så fall mer info om økten på søndag kveld eller mandag morgen.

Kommentarer