Sikre vårtegn

Den nye katalogen fra Løplabbet er ute, og med det er våren erklært for åpnet! Dette er hva de skriver selv på nettsiden sin: "Et like sikkert vårtegn som fuglekvitter er det at Löplabbetkatalogen kommer i postkassen din. Her finner du alle vårens skomodeller som vi presenterer på en litt annerledes måte enn tidligere, vi tar opp temaet barfotløping, og vi fornyer testen vår. Vi er også stolte av å kunne åpne en ny butikk på Ski Storsenter allerede 3. mai. Du finner katalogen i alle våre butikker, velkommen innom!"

Jeg skulle likt en Gore løpevest, en Nike Stormfly Jacket i rosa og ikke minst de nye Adidas Adistar Salvation som jeg egentlig skulle kjøpe sist jeg var på labbet, men som de ikke hadde fått inn da. Skulle gjerne også likt å prøve Nike LunarElite og/eller Nike Air Zoom Structure Triax.  Jeg har hørt at jula varer helt til påske, så kanskje kommer nissen innom med en sekk fra labbet? Kjære løplabbetnissen, jeg er hjemme hele påsken. Hvis jeg ikke åpner når du ringer på kan du jo klyve ned i pipa og levere på den gamle måten.  Den er ikke rengjort nylig, men pyttsann - du tåler vel litt sot?


Medlemmer av Treningscampen får 15% rabatt i Løplabbets butikk i Kirkeveien på Majorstuen. Nå som temperaturen stiger kan du slenge GORE og ulla bakerst i skapet og snart hente frem både kortere bukser og trøyer! Om du ikke har fått mail fra meg med ditt Treningscampnummer og Løplabbetavtalen kan du ta kontakt via mail og hinte om at jeg har glemt å sende deg det. Tar jeg ikke hintet anbefaler jeg å skrive i klartekst hvor skapet skal stå, evt ta med boksehanskene på neste trening:-)

Kommentarer