Sensor til vask og tørk

Før treningen i går snakket jeg såvidt med Kjetil og Hanne om Nike+ og andre tekniske løpedingser. Jeg fortalte at jeg hadde Nike+ sensoren i sokken siden jeg løp med sko uten innlagt hulrom i sålen til den. Det fungerer helt greit, merker nesten ikke at den ligger der og den måler ca likt som om den ligger der den skal i en sko -  inntil man glemmer å ta den ut før vask.


Litt usikker på om den teknologien tåler 40 grader og 10-20 skyllinger? Noen som har prøvd det samme, eller er det bare meg som greier slikt? Det har vært nære på før også. Faktisk har jeg nesten vasket sportsbandet også... Er nok litt ivrig i vasketjenesten!

Hanne snakket om en dings som kunne reddet meg, men det har jeg glemt nå. Best å spørre. Men, må man samtidig fortelle at man har vært så dum og vasket den?

Kommentarer

 1. Eg vaska skrittelleren min, den overlevde vaskeprogram på 40 grader. Blir vel ikkje heilt det samme men alikevel

  SvarSlett
 2. Blir spennende å se på treninga i kveld om den har tålt det!!

  Eksperiment i parken i kveld mao, spennende spennende! Dette vil du ikke gå glipp av! LOL

  SvarSlett
 3. Pulsbeltet mitt havnet nylig i vaskemaskinen, men overlevde fint!Pleier å vaske det for hånd... Løpesensoren min på skoen pleier jeg ikke vaske.. Men litt vann må den jo tåle, for jeg løper jo ute i all slags vær! (Blander meg inn selv om jeg er Polar-menneske og ikke har Nikedubeditter..) :-)

  SvarSlett
 4. Jeg løper med både polar RS400 og nike+, så ikke rart noe havner i maskina!

  Montro den kan ha overlevd?

  Har forresten byttet ut polarbeltet med disse adidastoppene med sensorknapper. Det hender jeg løper ut av døra uten å kneppe på sensoren da... Jeg har helt klart FOR MYE stæsj!!
  ;-)

  SvarSlett
 5. Stæsj er helt nødvendig, hihi :-) Bidrar til underholdning både underveis og etter løpeturen... Det er ikke få km den løpesensoren har fått meg til å løpe!Veldig motiverende å se km gå unna på klokka! "Bare en km til nå, bare en km til..." - GØY!

  SvarSlett
 6. Kan skje den beste Siri!
  Her er link til shoe puch (lommen) som kan holde på Nike-dingsen når du løper med andre sko (les:foræder..!)

  http://www.steeplegirl.com/2009/06/shoe-pouch-there-is.html

  God treningsuke!

  SvarSlett
 7. Takk Hanne. Forræderen skal sjekke ut dette! Inntil ny dings og lomme er på plass går profilen min glipp av mange fine kilometer...

  SvarSlett

Legg inn en kommentar