Rundt og rundt

Som kjent varer jula helt til påske, så i dag var det tid for å gå rundt juletreet, synge musevisa og reven rasker over isen - eller hva det nå enn er man synger. 30 runder rundt og rundt på Bislett er så nær jeg kommer juletregang og -sang nå i mars!


Hvordan finner man på slikt? 30 runder rundt og rundt i ring. Man har selvsagt sett banen etter en runde, så hvorfor strebe etter å se alt x 30? Tja, si det. Det er jo ikke alle som er like oppmerksomme - slik at man trenger se ting flere ganger før man får det med seg. En tidligere adm dir et sted jeg jobbet sa en gang til ledergruppen jeg var i, at man måtte gjenta en ting 32 ganger før det gikk inn hos mottaker. Så, da mangler jeg strengt tatt 2 runder på å forstå Bislett fullt ut! 


Over til treningen! Jeg møtte Astrid, Adelheid og Åshild underground, ingen løp like langt eller lenge - men vi startet og sluttet omtrent samtidig. Hyggelig med en prat før og etter økta:-) Jeg løp i overkant av en kilometer oppvarming til Bislett, og deretter 30 runder med rundt 2:43 på runden - hvilket skulle tilsvare omtrent 5 blank på kilometeren. Polarklokka viste at jeg løp i under 4:30 tempo, noe som var lett å skjønne at jeg ikke gjorde! Jeg kjenner forskjell på 4:30 og 5:00 liksom.  Det er neppe noe galt med min polar RS 400, men forsensoren har antakelig blitt flyttet litt på slik at kalibreringen ble helt feil i dag.  Det er sjelden jeg opplever at den er så mye på en snurr! Nikesensoren fungerte også i dag, så jeg tror jeg kan konkludere med at den tålte runden i vaskemaskinen!  Totalt rundt 18 km og jeg er fornøyd med økta og egen innsats. Jeg erklærer herved meg selv å være godt i rute til Fredrikstad halvmaraton 11. april!


Jeg løp med Nike Zoom Start skoene som jeg også løp med på onsdagens intervaller i parken. De klemmer på stortåa, og etter 90 minutters løping i dag hadde jeg etter hvert  veldig vondt! Greide knapt krype hjemover... Hvis jeg rekker labbet før de stenger og de har skoene mine inne, blir det tilbake til vinnerskoene: Adidas Adistar Salvation.

Kommentarer

  1. Følte meg ganske flink som løp 16 runder. Etter ti runder hang jeg meg på Astrid og greide henge på resten. Tror ikke jeg hadde greid det i 16 runder da, tempoet hennes for nok litt for høyt for meg. kanskje jeg skal ta 20 på mandag eller tirsdag siden jeg drar på tirsdag.

    SvarSlett
  2. Du var knallflink Åshild! Supert at du kunne henge på Astrid noen runder, det gjør det litt mer levelig å løpe rundt og rundt sånn.

    Jeg tror forresten du er på god vei til å bli løpegærn nå!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar