Puh!

Stressende dag i dag også gitt. Kjør på jobb, barnehagehenting, middagslaging & -spising, boligvisning, div internettopdateringer og febrilsk bytting til treningsklær. Blir jo svett av tanken på dagens gjøremål FØR trening:-)


Kom meg ned til Bislett sånn tipå-fempå åtte og traff Sigrid og sambo for Treningscampdebut! Traff også Hanne, Kjetil og Ingvill der nede, de var akkurat ferdig med sin økt. Løp antakelig bittelitt fortere enn vi gjorde litt senere;-) Det var veldig mange på banen da vi kom, men mange av de var heldigvis ferdige da vi startet - det var store grupper som ikke løp sivilisert på rekke og rad men i klynge.

Vi løp 10 runder på ca 25:30, jevne 2:30-2:35 runder før vi avsluttet med 2:15. Lover godt for Sentrumsløpet om 5-6 uker. Sigrids sambo så vi fint lite til, han var lett i kroppen og kjapp til bens! Etterpå tok vi to minutters pustepause før vi kjørte på med spiderman og andre morsomme øvelser for rygg og mage. 20-25 min intensiv styrketrening etter løpingen var hardt i dag. 


Hvem er med på onsdag i parken montro?

Kommentarer

Legg inn en kommentar