Påskeutfordringen, premiene

Påskeutfordringen er i gang, og jeg håper du er godt i gang med å samle løpekilometer. Jeg tror Astrid har tatt ledelsen, om ikke Ingunn M har vært på langtur i det siste da? 

Perioden som teller er fredag 26. mars til mandag 5. april (fra og med -  til og med), og jeg godtar også skiklometer, de teller dog kun 50% - og om det står likt mellom to vil løpekilometer telle mer i sluttsummen når vinnerne skal kåres. Man deltar i utfordringen ved å sende mail med kilometerstatus til treningscampen. Man må være camper for å delta. Camper blir man ved å møte på onsdagstrening:-) Til å telle kilometer godtas gps, fotsensor fra polar og nike, mapmyrun o.l -  Jeg baserer meg forøvrig på tillitt fra dere.


De tre beste får som vanlig premie. Her er premiene det står om denne gangen, de er donert av Steeplegirl alias Hanne Lyngstad! For dere som ikke har deltatt tidligere kan jeg røpe at tidligere vinnere stort sett har måttet løpe 5 mil... og at det mellom første og andre plass kun har skilt en halv til to kilometer.

 1. plass kan velge mellom:

Løpesko: Adidas S Nova Glide str UK 6 1/2 (40) og Nike løpegenser str M


2. plass: 
Falke løpevest str S3. plass:
Bavac løpesokker RUNEXTREME str 37-39Hva syns dere? 
-Verdt å løpe for?

Kommentarer

 1. Hei! Absolutt verd å løpe for spør du meg!!! men jeg forsto ikke helt konsptet: HVEM er det som deltar? alle som vil? Ses i kveld! Silja

  SvarSlett
 2. Wow, det må jeg si, så fine premier! Det motiverer! Silja: Nei, det er bare jeg og Ingunn som får lov til å delta ;) Vi vil ikke ha konkurrenter!

  SvarSlett
 3. Rødt kort Astrid!! Veldig rødt kort!!

  Dette er en åpen konkurranse for alle campere, så du er mer enn godt nok kvalifisert Silja. Fy Astrid, fy fy fy!


  LOL

  SvarSlett
 4. Ha ha ha bra Astrid...skremme vekk konkurentene...det er måten å gjer det på. Hvis du ikkje kan slå dei....skrem dei ha ha. Ingen langtur.....holder lista mi hemmelig...meir spenning då. No Skal eg ut å løpe

  SvarSlett
 5. Konkurrenter sku da stå....eg e ikkje so glad i desse skriveleifene...beklager...er ein pirkette så er ein det.....

  SvarSlett
 6. Stå på nå spreke damer!

  Det er alltid bra med litt konkurranse. Jeg synes det motiverer ekstra. Skal tenke på dere under Portugals sol forhåpentlig vis..).

  SvarSlett
 7. Å nei å nei, tatt på fersken i skitne triks! Godt jeg snart skal på fjellet og bare spise sjokolade og gå på ski med en treåring, så dere får en sjans til å ta meg igjen ;)

  Hanne: Tusen takk for at du donerte de fine premiene! Kos deg med sol og varme!

  SvarSlett
 8. Silja ler :-) jeg vet ikke helt men beinhinna mi gjør vel at jeg ikke får løpt så masse disse dagene og spinning teller vel ikke??? hi hi:-) Så jeg er vel ikke den dere trenger å frykte mest. Og så konka gps'n ut på mandagstrening så jeg kan ikke dokumentere NØYAKTIG antall kilometer: må man måle turene eller hvordan fungerer dette?? Silja -litt småtent på premier nå :-)))

  SvarSlett
 9. Jeg har lagt til litt tekst over om regler, og lagd en ny kategori som heter "Utfordring". Der kan dere lese fra tidligere utfordringer.

  Jeg har også informert om dette på camp:-)

  Er det klart nå eller?

  SvarSlett
 10. Takk Siri: skal lese det når Sverre ikke maser så fryktelig.....konsentrasjonen er ikke helt på topp når han maser "mamma, mamma, mamma...." ja du skjønner sikkert hva jeg mener :-)))) Silja

  SvarSlett
 11. Aner ikke hva du snakker om Silja. Mas? Hva betyr det?


  (Poden sover, er syk i dag og trengte åpenbart MYE søvn. Han har snart sover fire timer...)

  LOL

  SvarSlett
 12. Siri: søvn er beste medisin!!! og "as we speak": Sverre har vært forkjølt og har en liten dupp han også nå:-) Blir vel totalt krise i kveld men....har han påskeferie så har han lov!! Vi ses! Silja

  SvarSlett

Legg inn en kommentar