Påskemirakler

Påsken er rett rundt hjørnet, mange tar vel påskeferie allerede i morgen ved lunsjtider, mens selve høytiden vel åpner med palmesøndagen.  Min påskehøytid begynte åpenbart for over to uker siden, da jeg tilfeldigvis sendte min Nike+ sensor i døden via vaskemaskinen. Jeg holdt minnestund, og hedret den som best jeg kunne. Gøril hvisket meg i øret at jeg jo kunne forsøke å tørke den i f.eks stekeovnen på lav temperatur. Jeg kom aldri så langt, jeg lot den ligge to uker til tørk på kommoden i gangen og i går la jeg den på plass i Nikeskoen før trening - uten særlig tro på suksess. Det siste forsøket jeg gjorde viste 2 km på en 10 km-tur. MEN: Nå står ikke verden til påske; den har gjenoppstått!!!!!! Her er sågar bildebevis, gårsdagens intervaller:

Kommentarer

 1. Så bra! Har lurt på om jeg skal skaffe meg en slik, høres enkel og grei ut! Min gamle Polar pulsklokke begynner å bli sliten..

  SvarSlett
 2. Nå vet du at den også er veldig godt testet her for både ekstremvær og idiotbehandling:-)

  Jeg har polar selv, og MÅ ha pulsmåler. Men, det jeg virkelig liker med denne er hvor enkelt det er å få sett treningen etterpå på pc. Der er polar milevis unna! Den er også relativt billig. Jeg har skrevet et lengre innlegg om denne her: http://treningscamp.blogspot.com/2009/12/avstandfart-duppedings.html

  SvarSlett
 3. Hahaha, fantastisk! Jeg digger også min Nike+.

  SvarSlett
 4. Det var det jeg sa! Det hadde nok fungert med ovnen også, skal du se... Gøril

  SvarSlett
 5. Gøril er gull, det var nok din optimisme som gjorde at jeg la den på plass i skoen i går, og ga den en siste sjanse.

  Legg meg til på nike+ da jenter, jeg er SiriSJ tror jeg.

  Har forresten bestilt en sånn dings for å ha på skoen når jeg løper med sko uten nike+ hull: https://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=586325

  SvarSlett

Legg inn en kommentar