På snørra miss klumsky

I kveld sovna jeg IKKE i sofaen klokka sju, men kom meg ut på løpetur med de nye skoene mine. Minus 2-3 grader, solen har smeltet snø i løpet av dagen som nå fryser på til kvelds. Det var skummelt glatt et par steder, men jeg greide meg bra på glatta. Da jeg hadde løpt 3-4 kilometer gikk det imidlertid helt galt, det var slakt nedover, bar asfalt og ingen ujevnheter jeg la merke til. Men vops!, må ha tråkket skeivt eller noe, for plutselig flyr jeg langflat bortover og ender på asfalten. Wæh!! Driiitvondt i ankelen! Hyler og ser resten av ukens treningsøkter svinne hen i en hoven og ubrukbar ankel...

Trampa over, igjen. Jeg har gummiankler etter en håndball- og orienterings"karriere", men nå var det lenge siden sist. Jeg ligger en stund med foten i været og kjenner etter hvor vondt det gjør, kommer jeg meg hjem? Kan jeg stå på den? Det stopper en bil og ut kommer en dame løpende ut, en veldig snill en. Hun tilbyr seg å kjøre meg hjem, etter å ha forhørt meg om det går bra. Hun hjelper meg opp og på bena, det gjør vondt, men jeg tenker at jeg har trampet over verre enn dette. Jeg kan stå på den, jeg kan belaste den, det går bra. Jeg takker og bukker for tilbudet, men sier jeg greier meg. Føler meg usedvanlig klønete. Hva skjedde egentlig? Falle på tørr asfalt? Hallo, er det noen hjemme?


Starter forsiktig på igjen. Det gjør vondt, men det gjør ikke mer vondt å løpe enn å legge seg ned å hyle, så jeg fortsetter løpeturen. Det svir og verker litt i albuen også, den tok litt av i fallet. Men, jeg er hel og ikke invalidisert.


For en innvielse av de nye skoene... lurer på om jeg kan returnere de?

Kommentarer

 1. Neimen uff! Det hørtes ikke godt ut! Håper det ikke er noen alvorlig forstuing, du får se det an.
  Også får du satse på at tur nummer to blir eksepsjonelt bra. God bedring!
  Og du er ikke den eneste som tryner, enten det er glatte eller ikke.

  SvarSlett
 2. Krysser fingrene for at du slipper varige men, det blir skummelt nå som snøen begynner å smelte.

  SvarSlett
 3. Dette liker eg ikkje......eg trives med å bryne meg på deg.....håper det går bra. Ønsker deg på beina att nu

  SvarSlett
 4. Jeg er på bena, men jeg skal prøve å unngå flere klossmajorsituasjoner igjen...

  Det gjør fortsatt vondt, men tror jeg fint kan løpe i kveld, kanskje ikke for fullt - men 95%?

  SvarSlett
 5. Kan nok være en ide med piggsko framover en stund nå, det fungerer veldig bra!

  SvarSlett
 6. Uff da - håper det raskt blir bedre! Jeg foreslår at du tar det litt roligere i kveld... God plass bak i feltet, sammen med meg ;)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar