Nye løpesko!

I dag har jeg vært en tur innom Løplabbet og prøveløpt et par ulike løpesko. Jeg har de siste årene løpt med Adistar Control, som nå har blitt til Adistar Salvation, det er en sko for mengdetrening - for de som overpronerer. Det er veldig vanlig å overpronere, og om du gjør det trenger du en sko som er stabil og bygger litt opp på innsiden. De hadde imidlertid ikke denne inne i min størrelse, og jeg hadde uansett litt lyst til å prøve noen andre modeller etter flere år med samme type sko.


Først løpte jeg med et par Saucony Grid Omni 8. De var helt utrolig myke i sålen, en helt annen opplevelse enn jeg har hatt med mine gamle. Nå er det selvsagt rått parti å sammenligne helt nye sko med et par man har løpt helt "ut", men denne hadde en mye mykere såle enn jeg er vant med. Det var som å løpe på skogssti igrunn. Modellen var også merkbart mykere enn de to andre jeg prøvde på mølla hos labbet. Nemlig Nike Air Zoom Structure Triax 13 og Mizuno Wave Inspire 6
Nikeskoen var helt klart den hardeste, mens mizunoen ikke "ga meg noe". Jeg valgte å ta med meg den myke Sauconyskoen hjem men hadde også lyst til å kjøpe den harde Nikeskoen. Da for å ha to helt ulike sko å variere med til vanlig trening, kanskje leggene mine ville oppført seg bedre da?  Jeg skal gi de nye skoene noen turer først, før jeg bestemmer meg for om jeg skal kjøpe også Nikeskoene, eller evt kjøpe et par nye Adistar Salvation igjen.  Nå gleder jeg meg bare til å løpe med disse med skogsstifølelse på asfalten her utenfor:-)


Alle bilder er lånt fra loplabbet.no  Ta deg en tur innom labbet du også, så får du god hjelp til å finne skoen for dine ben og ditt løpesteg!

Kommentarer

 1. Jeg kjøpte Saucony for en måneds tid siden, og de er deilige å løpe i! Håper du blir fornøyd.Ute er de ikke testet ennå. Vi får se på onsdag!

  SvarSlett
 2. La oss fly sammen på saucony i morgen Gøril:-)
  Jeg skulle egentlig teste de på en løpetur i går kveld, men jeg sovna på sofaen kl sju, og to timer senere beordret mannen meg i seng. Fryktelig trøtt etter våkenatt med syk liten gutt natt til i går...

  SvarSlett
 3. Jeg har slitt med hæl-problemer og eneste skoen jeg har kunnet løpe med de siste årene har vært Saucony Triumph. Har vært superfornøyd med den! Nå løper jeg litt med Nike zoom vomero inne på mølla og de gleder jeg meg til å teste ute! Håper du blir fornøyd med dine nye Saucony sko :-) Silja

  SvarSlett

Legg inn en kommentar