Lørdagstrening på Bislett

I morgen drar jeg til Bislett sammen med Astrid. Ikke fordi det er ille løpeforhold ute, bare fordi jeg har lyst på en litt hurtig langkjøringstur, som del av oppladning til halvmaraton i Fredrikstad 11. april. Har du lyst til å slå følge med oss på rundene, eller bare trene samtidig for den sosiale biten, er det bare å slenge seg med! Vi starter når de åpner dørene kl 10:00, og vi forlater neppe stadion før ved halv tolvtiden.


Dette er jo også en fin start på påskeutfordringen! Jeg har ikke fått ordnet med bilder av premier ennå, men det kommer i løpet av helgen tror jeg. Påskeutfordringen går ganske enkelt ut på å samle løpe (eller ski) kilometer i påsken, og vi starter i dag fredag (siden mange starter ferien nå) og avslutter mandag 5. april. Oppfordrer selvfølgelig til å inkludere Parksprint i Frognerparken 4. april! Kilometer samles ved å sende mail til treningscampen.

Kommentarer

 1. Jeg skal løpe intervallene jeg ikke fikk løpt på torsdag, så da sees vi :)
  Ser du har slått deg sammen med Heming i påsken også, OG: at dere har tenkt å kjøre langturer... Hm, da må jeg vel slutte å syte i bloggen min og antakeligvis benytte meg av tilbudet da. Føler meg litt trengt oppi et hjørne her nå altså ;)

  SvarSlett
 2. Takk for en super treningsøkt! Jeg er i hvert fall fryktelig stolt over meg selv i dag :) 19,9 km ble det!

  SvarSlett
 3. Heming har satt i hop en skikkelig fin løpepakke, jeg er en del av den - med det er han som er arkitekten bak pakken altså:-)

  Håper å få med meg både det ene og det andre i løpet av bypåsken!

  Bra økt i dag jenter!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar