Løpeskjørt

Det er noen ting man simpelthen bare må ha. Det befinner seg kanskje ikke helt nederst i Maslows pyramide, men jeg er sikker på han tenkte på det: Løpeskjørt!

Hvordan har jeg greid meg uten inntil nå? Aner ikke! Det er utrolig komfortabelt å løpe med, det sitter perfekt rundt midjen og det er en egen kort tights innenfor skjørtet, som gjør at man ikke får skrubbsår på innsiden av lårene - som jeg lett kan få hvis jeg bruker vanlig, luftig løpeshorts på lange løp (og glemmer min gode venn vaselin). Som bonus kommer løpefølelsen: Jeg føler meg uovervinnelig. Jeg føler meg spesiell. Anbefales!

Jeg kjøpte mitt på ebay, et brunt nike fra en selger i usa. Jeg vil gjere ha ett til, i svart tror jeg. Jeg har vært på jakt en tid nå, både i butikken og på ebay, uten hell. Var innom Nike Store, men de hadde kun noen med lange tights inni, altså tights som går til knærne eller noe slikt, og skjørt som går til midt på låret. Må bare lete videre, og det burde du gjøre også! Jeg krysser fingrene for at det kommer spennende løpenyheter når våren rykker nærmere!

Kommentarer

  1. Hei!
    Fant bloggen din når jeg googlet løpemusikk, og så brått at du lette etter løpeskjørt.. jeg har et i nettbutikken min som du kan sjekke ut: www.movana.no eller noen nyere bilder på bloggen: movana.blogg.no
    Ha en fin kveld :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar