Intervaller i parken:-)

Etter to onsdagsøkter på Bislett var vi i kveld tilbake i parken kl 20:00. Ganske ålreite forhold i parken, vinterlige selvsagt; Minus 1 grad og veldig hard snø med noen glatte partier. Det er likevel bedre i parken enn i mange gater og fortau, der det kan være både isete partier og slapsete løssnø. Temperaturen i kveld var igrunnen ganske fin, men underlaget var altså litt hardt og glatt nå, så det ble noen store svinger på oss:-)


Oss var gamlisene: Birgit, Gøril, Ingunn, Jeanette, Lisa G, Torfinn, Åshild og meg, i tillegg fikk vi med oss nykommer Hanne - velkommen til oss, håper å se deg mer!!
Bra innsats av alle sammen i kveld, ta dere en velfortjent pust i bakken nå:) 5 x 1 km på de fleste, noen lengre og noen kortere. Pause på ca 1:15.

Om det blir noen påmeldinger til mandagstrening på Bislett, blir det ny økt da; løping og styrke - ellers ses vi i parken om en uke! (Påmelding per mail til treningscamp)


Jeg har vondt i foten min og tok det pent i kveld. Tror jeg strakk ett eller annet i leggen da jeg falt i går. Selve overtråkket plager meg ikke, gummianklene er vant med slikt. En forstrekt muskel er vel uansett ikke særlig farlig og langdrygt, får bare smøre meg med det jeg ikke har: TÅLMODIGHET. Hahahahahaha

Kommentarer

 1. Takk for i kveld,,,,,du lar deg ikkje stoppe av eit fall tydeligvis...syns du hadde bra fart. Eg sitter her og er svært nøgd med rosa treningstopp,,,,,,,,nice

  SvarSlett
 2. Det er bra Ingunn!! Du fortjente den etter knallgod innsats:-)

  Jeg skal prøve å fikse bra med premier til neste utfordring også.

  SvarSlett
 3. Jeg var med for første gang i går, men det kommer garantert ikke til å bli den siste. Dette var skikkelig ålreit! Kjempefint opplegg, og du gjør en veldig god jobb med å motivere til økt innsats underveis i øktene, Siri. Jeg får dessverre ikke vært med neste onsdag på grunn av foreldremøte på skolen til sønnen min, men jeg stiller nok igjen onsdag 17. mars :-)

  Hilsen Hanne

  SvarSlett
 4. Så bra at du likte deg på camp Hanne, det er alltid moro med nye jenter og gutter - vi har så god plass i parken!!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar