Intervaller i parken, uten slavedriveren

I morgen blir det nye intervaller i parken, heng deg med du også! Vi får i alle fall to nye på trening denne uken, "gamliser"; vær snille og hyggelige slik at de vil trene med oss igjen! Jeg vet dessverre ikke hvordan forholdene er i parken nå, det var småglatt sist uke med begynnende snøsmelting. Det er sikkert mindre snø nå, jeg håper vi unngår knall og fall - og at det blir en bra økt. Kanskje er dette siste uke med lang runde - nå må våren snart vinne over skisporene!

Denne uken er det dere som bestemmeralt på treningen, både hvor mange og hvor lange. Jeg skal heller ikke be dere krabbe rundt på alle fire;-) Ha en strålende treningsøkt i parken, tjue sharp!

Jeg kommer sterkere tilbake om en uke, da er vi nærmere sesongåpningen og jeg tenker vi skal kjøre opp tempo og intensiteten litt... Men, inntil da kan dere altså leve herrens glade dager!

Kommentarer

 1. Hallo! Jeg tenkte jeg skulle løpe intervaller idag; kommer det flere?? Silja :-)

  SvarSlett
 2. Jeg kommer. Og det kommer to av gamlisene også, såvidt jeg vet.

  SvarSlett
 3. Good, da ses vi :-) Silja

  SvarSlett
 4. Jeg kommer dessverre ikke. Har vondt i leggen og under foten, så tar heller en rolig runde rundt Østensjøvannet. Skal til kiropraktor på fredag, så håper jeg kan bli med neste onsdag. Hadde det samme i fjor sommer og da hjalp det med en runde idrettsmassasje av leggene. Satser på at det samme funker nå :)

  Dere får ha en fin økt i Frognerparken!

  SvarSlett
 5. Takk for fin tur, dere! Sliiten, ja!

  SvarSlett
 6. Føyer meg inn i rekka og takker for fin treningsøkt :-) Veldig bra innsats så Siri kan være stolt av gjengen sin!! Silja :-)

  SvarSlett
 7. Så bra å høre!! Hvor mange ble dere, og fant dere på noe tull?

  Her er det varmt og deilig, og jeg løper langs strandpromenaden i mitt fancy løpeskjørt og kule, gule sko. Det kommer bilder +++ etter hvert!

  SvarSlett
 8. Halla balla :-) Nei hvor mange var vi.....Jeg tar det enkleste først: 2 gutter! Så var det antall jenter...ehhh la meg se....jeg vet at vi var flere enn 4 jenter men mer utover det husker jeg ikke; knis!! Spør noen andre som var litt mer våken i timen enn meg! Tull? Hva er det? Vi er da seriøse og finner ikke på tull vi hehe ;-) Silja

  SvarSlett
 9. Håper dere var snille med de nye i alle fall, slik at de kommer tilbake til parken!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar