Hurra for våren

Det var glatt i parken i går kveld, men vi kunne stedvis løpe på bare flekker - så om solen fortsetter å skinne på dagtid framover tror jeg mye er gjort til neste uke. Hurra for våren!


Flinkiser i går var: Astrid, Ingunn, Janne, Jeanette, Lisa G, Silja, Stian, Åshild og meg selv da. Nesten bare gamliser, men Stian var ny - velkommen! Vi håper å se mer til deg:-) Stian debuterte på Parksprinten sist, så helt ny i parken er han jo ikke.


Vi løp 6 x 1 km, ganske samlet flokk. Glatta gjorde oss litt langsomme i svingen, det var ingen som falt! Etter løpingen krabbet vi litt rundt, for å tine opp snøen. Alle var enige om at det var en fin ting. Hehe

Kommentarer

 1. Liker ikkje krabbing noko særlig eg altså.......går for seint på fram...skulle heller løpt ett par stafferunder he he

  SvarSlett
 2. Jeg vet det er tungt å stå fram som krabber Ingunn. Bare ta tiden til hjelp, du kommer nok ut av skapet etter hvert. Snart kan du med hevet hode si: "Jeg liker å krabbe, særlig i parken med Siri"

  SvarSlett
 3. hei du

  Tusen takk for supplering under pulsklokkeinnlegget :))

  Og ja- herlig at våren kommer

  Klem

  SvarSlett
 4. Driver dere å krabber på trening??
  Er ikke det vondt for knærne?

  SvarSlett
 5. Værsågod Cathrine! Løpedingsnerden Siri slår til!

  Espen: Tror nesten du bare må komme til parken for å oppleve dette selv;-) Det er ikke vondt til knærne om du gjør det rett vet du!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar