En deilig smak av sommer

Den siste uken har jeg tilbringt sammen med mann og barn på en av kanariøyene; Tenerife. Her har vi hatt varme og fine dager, med så lite program som mulig. Løpetur på morgenen, lekeplasser, bassenget og vandret rundt. Vi har ladet batteriene, og er klar for nye uker med tett program hjemme.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg hadde lave forventninger til denne øya, jeg gledet meg til fridager, sol og varme - det var alt. Jeg har vært på sydenferie før, og syns igrunn det er det samme hvor man drar, fordi det ser helt likt ut uansett. Sandstrand, basseng, klorlukt, spisteder med menyer på dårlig svorsk og en stripe med kjipe butikker med oppblåsbare madrasser og flytedyr, skandinaviske aviser og billig souvenirs. Jeg tar det tilbake, her er det faktisk fint! Ok, det er bassenger og sandstrand, som seg hør og bør, det er også en drøss dårlige spisesteder og kjipe butikker, men det fins overraskende mange vanlige butikker som selger normale varer og det fins gode spisesteder. I kveld spiste vi f.eks deilig tapas med bl.a skinke, asparges, scampi... Av butiker kan nevnes en Adidas store, to Nike Store (hvorav den ene dog ikke hadde løpeso for kvinner, kun menn!!), Zara, Mango, Escada, Springfield, Timberland osv. Det er også veldig fint her vi bor, med opplyste gangveier langt over den standarden jeg har opplevd på steder på Kreta, Rhodos, Kypros og GC. Jeg tar rett og sett gjerne turen tilbake hit!

Det aller beste dog, er den fantastiske løpetraseen nede ved stranden. En lang promenade, riktignok med hard stein og asfalt som underlag, men fantastisk utsikt og helt "trygt". Man kan umulig løpe seg bort, og det er også veldig mange som jogger her - så man føler seg ikke alene eller rar. På sydenreiser før har jeg alltid følt meg litt lost, de eneste som jeg har sett på løpetur har vært langs stranden, i sanden, for å "vise seg". Gatene/veiene jeg har løpt der har det vært både dårlig med fortau og litt øde strekninger. Det skal selvsagt også nevnes at det er utrolig deilig å løpe i 18-22 grader på morgenen, litt vind og ha tankene på nok en fin dag foran seg!

Hvordan er det i Oslo: Er våren i anmarsj når vi nå kommer hjem? Er snøen forduftet?

Kommentarer

 1. Godt du har fått ladet batteriene. Dessverre Siri, det snør i dag...

  Ser du har fått deg en Shoe Puch og logger kilometer som bare det:)

  SvarSlett
 2. Jeg ser bare at det har minket kraftig på snømengden siden vi dro:-)

  Jeg har ikke fått kjøpt med "Shoe Puch" ennå, jeg må også få den nye sensoren - så kilometerne er bare de jeg greide skrape sammen før "ulykken". Håper å få satt på kilometertelleren på nikeprofilen ganske snart igjen da! Legg meg gjerne til som nikeprofilvenn:-)

  SvarSlett
 3. Åh, det høres utrolig deilig ut! Heldig, er du! :-)

  SvarSlett
 4. Jepp vi er heldige:-) Herlig med en smak av vår/sommer!

  SvarSlett
 5. Ingen campere på Bislett i kveld....eller rettere sagt 1 camper på Bislett i dag...MEG...blei 20 runder...nice. Velkommen heim.

  SvarSlett
 6. Bra jobba Ingunn!! Jeg kom meg ikke på trening i går, hadde date med skittentøyskurven og regnskapet... Veldig intimt og romantisk:-)

  Håper vi ses i morgen!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar