Du kan!

Det er ingen grunn til at du ikke skal kunne delta i en lengre løpskonkurranse! Alle som har løpt f.eks halvmaraton eller maraton, har også debutert på distansen engang. Noen gjør det på trening først, mens andre plutselig bare slår til i konkurranse - uten engang ha treningsgrunnlaget for det. 

Det er mange veier til Rom, noen lengre enn andre. For meg er veien like viktig som selve målet, jeg skal ha det bra på veien også - og en omvei trenger ikke være negativt men også det som trengs for at jeg skal nå målet mitt. Når målet nås spiller også antall feil på veien null komma niks.


Mange har gått fra sofasliter til joggeskosliter, hvorfor skulle ikke du greie det samme? Er du ikke en sofasliter, men en som allerede fint kan løpe 5 km i ditt tempo, vel - da er jo veien bare enda kortere! Eli Stangvik, redaktør for bladet I FORM, blogger om forbredelser til halvmaraton. Eli følger Halvmaratonskolen og skriver om det på iform.nu. På samme nettsted kan du finne flere treningsprogram, som du kan la deg inspirere av eller følge til punkt og prikke.  Det er fint å lese andres vei til målet, det gir mulighet for å dele erfaring og bli ispirert. Ta en tur innom bloggen hennes!

Kommentarer