Bøker om løping

Det er skrevet flere gode "løpebøker". Bøker som gir tips og inspirasjon i en løpehverdag, både hva gjelder treningsprogram, skader, motivasjon og konkurranser. Her er et knippe gode bøker man kan kjøpe eller låne på biblioteket. 

Kondis selger mange av disse, om du er medlem. Og, om du ikke er medlem så verver jeg deg gjerne! Kondis er stedet for alle løpeglade, og det er kun fordeler å hente.  :-)

Kommentarer

 1. Og om du trenger inspirasjon og kanskje tenker å løpe maraton, og/elelr liker å lese på engelsk kan jeg anbefale denne: Haruki Murakami - At least he never walked http://www.steeplegirl.com/2009/06/at-least-he-never-walked.html

  SvarSlett
 2. Har HM skrevet enda en løpebok? Jeg leste "What I think about when I think about running". Syns egentlig ikke denne var en højdare, likte veldig godt "hans kafka on the shore" og "trekkoppfuglen".

  SvarSlett
 3. Du har rett. Det er den boken jeg mener... Synes den var litt slow i starten men tok seg opp. Men, det er nå en smaksak;)

  SvarSlett
 4. Jeg kom på i natt da jeg ikke ikke sove at den vel heter "what I talk about when I talk about running".

  Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om den... annet enn at jeg ikke syns han sa så mye. Jeg tenkte at han burde holde seg til romaner i de gaten han allerede holder seg:-)

  Uansett, det var morsomt å lese om løping og om han som mennesket bak bøkene!

  SvarSlett
 5. I dag har jeg lånt boka til Grete Waitz: "Løp din egen maraton" på biblioteket. Fin påskelektyre!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar