Adjø lille venn...

Jeg kom i skade for å slenge nike+ sensoren i vaskemaskinen med treningstøyet etter mandagens økt på Bislett(...). Jeg hadde ingen plan om å teste hvordan den likte såpe og vann, det bare skjedde, som ungene sier. 

Vel, nå er resultatet mer eller mindre klart. Jeg tror ikke den likte det.  Gårsdagens økt ble målt til ca 2.5 km. Vi løp 6 x 1 km og jeg løper 1.5 km til og fra parken også. Konklusjon: DAMAGED!!!  Jeg kom meg opp på nivå 3, det grønne og vant en pokal og noe andre greier.  265 km rakk jeg løpe med den, fikk den i desember og løp første tur 12.12. Kan jeg si den overlevde en vintersesong, eller er det å dra det litt langt?

Vel, det var moro så lenge det varte. Takk for alt, kjære løpesensoren min, hvil i fred. Beklager at jeg ikke var en bedre løpevenn for deg. Jeg skulle lyttet mer til dine behov, stilt opp for deg når du var nedfor og lei. Det eneste jeg ga deg var vel tramp og sure tær. Jeg er lei for det! Håper ditt renvaskede liv blir et bedre liv.  RIP, adjø farvel, lev vel.

Kommentarer

 1. Ha ha ha e da mulig? da e so gale.......får vel kaste meg med i eit farvel eg også...sjølv om eg ikkje kjente dingsen....har vel egentlig berre passert den fra tid til annen...men for all del adjø og på gjensyn

  SvarSlett
 2. Da er det vel på tide å investere i en garmin da, eller? ;)

  SvarSlett
 3. http://shop.humac.no/pi/SwichEasy_RunAway_Crystal_Nike_13096_.aspx

  Du får kjøpe deg en slik en. Neste gang.

  SvarSlett
 4. Ingunn: Ikke glem at den og har passert deg sånn en gang i skuddåret!
  Jeanette: Min polar RS400 er knappe 2 år gammel ... kan ikke skrape den ennå!
  Anonym: Ser snerten ut, men først må jeg altså få en ny!

  Foreslår at vi tar ett minuttsstillhet folkens.

  SvarSlett
 5. Koster heldigvis ikke så mye å kjøpe en ny sensor.

  http://www.gsport.no/Produkt/120967(BC_1)/nike-standalone-sensor-kit/

  SvarSlett

Legg inn en kommentar