2010 - mye å velge i

Jeg begynner å nærme meg bakkenivå igjen, etter torsdagskveldens måneferd. Det blir nok en smule kaotisk de neste ukene, så bær over med meg hvis jeg blir en smule mer distré og glemsk:-)

Nå nærmer endelig løpssesongen seg, kun en måned igjen til jeg skal løpe mitt første løp i 2010. Her er litt snacks fra løpsmenyen i Oslo og omegn:
 • Fredrikstad Halvmaraton. Jeg har akkurat meldt meg på, og syns godt DU kan gjøre det samme! Man kan velge mellom 5 km og halvmaraton, det er også barneløp. Løpet er på søndag 11. april. Moro om vi blir en liten gjeng som tar turen til plankebyen.
 • To uker senere er det Sentrumsløpet lørdag 24. april, her er det 10 km som gjelder, men fins kortere distanse for barna også her. Treningscampen stiller med mange løpere, men sleng deg med du også om du ikke har fått med deg de utallige oppfrodringene:-) Vi hygger oss sammen med god mat og drikke etter løpet.
 • En uke etter det kan man igjen delta i løp i Oslo: Råskinnet. Jeg har ikke tenkt å bade i Sognsvann i år heller. Det er sikkert moro...
 • Så følger Holmenkollstafetten lørdag 8. mai, jeg har ansvar for to lag på jobb - så det blir hektisk. Her er det bare korte distanser, altså ingen grunn for at du ikke skal melde deg til tjeneste på din arbeidsplass eller studiested!
 • Dernest nytt løp: Fornebuløpet 19. mai. Distanser 3, 5 og 10 km. Håper å få med meg dette:-)
 • Ryeløpet på Bygdøy 25. mai - 5 km på fine stier, dette har jeg også lyst til å få med meg i år!
 • Nordmarka skogsmaraton 12. juni. Dette er en tøff maraton har jeg hørt, men i nydelige omgivelser. Jeg løper neppe denne i år.
 • Nytt Osloløp: Tunnelløpet 13. juni. 10 km gateløp med 3 km under jorden i den nye senketunnellen. Jeg har ikke bestemt meg for om jeg syns det er creepy eller cool.
 • Blomstermila 19. juni i Drøbak 5 eller 10 km, kupert men flott i Drøbak. Trange gater og god stemning. Dette får jeg dessverre ikke med meg i år, men kan anbefales!
 • Nordmarka Halvmaraton. 26. juni (tips fra Adelheid)
 • Kristinaløpet  26. juni i Tønsberg 5 eller 10 km, fint og varmt i fjor. Masse god musikk i start/mål-området, utrolig fin stemning! Håper å delta her i år også.
 • Nordmarkstravern 4. september. Ca 30 km fra Stryken til Kringsjå. Anbefales varmt! Jeg løper den neppe i år, men den vil jeg også gjerne anbefale videre.
 • Oslo Maraton. 26. september. Distanser 3, 10, halv- og helmaraton. Tror neppe jeg stiller etter fjorårets opplevelse når opplegget er helt likt i år med stor startgruppe og trange gater.
Ellers er det Sognsvann rundt Medsols hver onsdag kl 18 fra april til oktober, som jeg veldig varmt anbefaler. Uhøytidelig og veldig fint arrangement rundt vannet. Det fins flere motbakkeløp som ikke er i oversikten min og sikkert andre jeg har glemt i farten.  Det er lov å komme med forslag til utvidelse av listen i kommentarfeltet! Det er fine løp rundt Nøklevann vet jeg - det burde jeg fått med meg...hm.

Kommentarer

 1. Du har glemt Nordmarka Skogsmaraton 26. juni. Den har jeg tenkt å ta, dersom jeg er på beina igjen etter Stockholm maraton. http://www.ringsport.no/nordmarka/

  SvarSlett
 2. Hm, jeg har notert den på 12 juni i listen. Takk, jeg skal sjekke opp:-)

  SvarSlett
 3. Beklager, det jeg mente å skrive var Nordmarka HALVMARATON! Var litt sent på kvelden og jeg tenkte på litt for mange ting samtidig. Skogsmaraton er som du ganske riktig har skrevet den 12. juni. Ikke meningen å forvirre, altså :)

  SvarSlett
 4. Den må jeg få inn! Takk:-)
  Jeg er konstant forvirret uansett jeg altså, så ikke tenk på det!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar