YT

Jeg var så heldig å få pakke fra YT på døren! 
 
  • En mellommåltidsdrikk, smoothieaktig til FØR treningen
  • En sportsdrikke til SELVE trening
  • En drikk til ETTER treningen
Dette er et spennende samarbeid mellom TINE og Olympiatoppens eksperter på treningsernæring. YT skal gi deg det du trenger før, under og etter trening - og er bl.a. basert på melk, korn, frukt og bær. 

Før morgenjoggen min sist lørdag drakk jeg en YT mellommåltidsdrikk med bringebær og tranebær. Det var alt magen min fikk før en løpetur på i overkant av timen. Den fikk faktisk ikke en hel engang, men litt over halvparten. Det føltes litt voldsomt med en hel sånn flaske, sånn rett etter at jeg hadde stått opp, og jeg tenkte jeg sikkert kunne ha resten til etter treningen. Syns den smakte veldig godt, og den gjorde også veldig god nytte som energi til morgentrening. Ingen problemer med magen, og heller ingen sultfølelse. Jeg har kjøpt meg en i den andre smaksvarianten (banan og pasjonsfrukt), til neste morgenøkt! Konklusjon sålangt: Ny favoritt!

Etter en kveldstrening prøvde jeg restitusjonsdrikken YT-kakao. Jeg har aldri vært den store oboydrikkeren, og dette minnet meg veldig om kald sjokolademelk. Tommelen ned fra meg, men er du glad i sjokomelk er sikkert dette en vinner for deg. Det fins en annen smaksvariant også, med jordbær og banan. Kanskje jeg hadde likt den bedre?

Den tredje har jeg ennå ikke prøvd, men kanskje jeg "spretter" den på Bislett på lørdag? Jeg drikker rett og slett ikke noe nå på utetreningene, men den får vel ben å gå på snart.

Kommentarer