YT sportsdrikk

Til intervalløkta på Bislett i går kveld tok jeg meg med en YT sportsdrikk med eple og mandarin. Jeg drikker oftest kun vann til øktene, og gjerne powerade til konkurranser. Men, jeg fikk en prøvepakke fra YT på døra, så her skulle testes;-)


Økta var veldig bra for meg, men det kan neppe tilskrives YT alene! Den er svak i smak, sammenlignet med powerade og en del andre jeg har prøvd. Det er ingen bakdel, mange sportsdrikker kan man bli litt vel kvalm av. Den er likevel frisk og god, og ga meg bra med energi til å fullføre intervallene. Jeg liker den, og prøver den gjerne til konkurranse når sesongen starter!

YT sportsdrikk kommer i to smaksvarianter, i tillegg til mandarin og eple er det en i drue og bringebær. YT er utviklet av TINE i samarbeid med ernæringsfysiologene til Olympiatoppen. Du får kjøpt de på kiosker og bensinstasjoner, og hos treningskjeden SATS.

Kommentarer